Vekst og samlokalisering | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
VEKST OG SAMLOKALISERING

Som samfunn står vi for tiden inne i en utfordrende situasjon. Covid-19 epidemien har berørt de aller fleste næringer i Norge og vi er selvfølgelig intet unntak. Hvor lenge og hvilke ringvirkninger dette vil ha på bilsalget konkret, er fortsatt vanskelig å forutse. Vi følger naturlig nok situasjonen tett.

«Vi har måttet gjøre noen tøffe valg for å tilpasse oss. Samtidig ønsker vi å være tilgjengelig og fleksible ovenfor kundene våre. Vi har utvidet servicetilbudene våre for å begrense smitterisiko. Kundene viser stor forståelse og det setter vi naturlig nok pris på» - sier Thomas Kleven

Når det er sagt, har virksomheten et solid fundament vi nå bygger videre på. I en krevende tid tar vi nå sats og ekspanderer. Om få uker samlokaliseres nemlig Autoxo og Autoxo Sport på Billingstadsletta. Vi effektiviserer driften og vil jobbe mer mot det aller øverste siktet i bilverden. I splitter nyoppussede lokaler får vi et helt unikt utvalg biler. Dette for å møte våre kunders behov og ønsker.

«Vi utvikler oss kontinuerlig og satser knallhardt videre. Med en aktiv eier i ryggen som ser et stort potensialet i organisasjonen og markedet, utvider vi nå lokalene våre 1 500kvm samtidig som vi rendyrker profilen vår. Dette er virkelig en ny milepæl i vår historie» - fortsetter Thomas 

Oppussingen er godt i gang og vil ferdigstilles innen relativt kort tid. Det blir nye eksklusive lokaler som vil vises frem så fort alt er på plass. Målet er å skape et felles samlingspunkt for supersportsbiler i Norge.

Vi gleder oss stort til å ønske velkommen til 4 500kvm med ren bilglede på Billingstadsletta 83. 

thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn