Daglig leder | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
VI SØKER DAGLIG LEDER

29.01.2021 av Steinar Mikalsen

Formula søker daglig leder til Formula Automobile Norge – Autoxo Sport

Formula har kjøpt majoriteten av Autoxo Sport AS i Norge og er i gang med å få Autoxo Sport til å bli en helintegrert del av Formula Gruppen, og autorisert forhandler og importør av Ferrari og Maserati i Norge. Som ny daglig leder blir det din hovedoppgave å få implementert en offensiv vekststrategi, som fastlegges i samarbeid med styret og konsernledelsen i Danmark.

Du kommer til å lede en organisasjon med ca. 30 dedikerte og entusiastiske medarbeidere på Billingstad, utenfor Oslo. Med deg som leder skal du sammen med dine medarbeidere sikre grunnlaget for fremtidig vekst gjennom allerede etablerte salgskanaler, samt stå i spissen for å utvikle nye kanaler.

I Danmark har suksessen til Formula Gruppen bl.a. vært basert på en organisasjon med flat ledelsesstruktur og korte beslutningsveier. Som daglig leder for Formula Automobile Norge skal du gå foran å lede hele organisasjonen, men du skal også lede og coache mellomledere, ikke bare for administrasjon og salg, men også for ettermarked.

Du har lidenskap for biler og mennesker, og du har lyst og evner til å lede - også ledere. Samtidig skal du kunne forvalte hele organisasjonen og økonomien, og du skal stå i spissen for arbeidet med forhandlerkontraktene til Ferrari og Maserati - i tett samarbeid og sparring med Formula Automobile DK.

Vi forventer at du har relevant praktisk erfaring i kombinasjon med en fagrelevant/kommersiell utdannelse på høyskole/universitetsnivå. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med avgiftssystemer i både Norge og Danmark og har kjennskap til high-end bilmarkedet i Norge.

Dessuten ønsker vi at du:
- Allerede har god erfaring med ledelse og kan få alle med deg
- Har et høyt og strukturert aktivitetsnivå
- Har bred regnskapsmessig forståelse - du skal kunne eksekvere og ikke kun forstå
- Er en dyktig kommunikator
- Er vant til å bruke målinger som aktivt ledelsesverktøy
- Er vant til å levere resultater og imøtekomme kunder (interne som eksterne) og partneres forventninger
- Alltid går foran - uansett oppgave
- Er handlings- og løsningsorientert
- Tar ansvar for hele organisasjonen
- Har lyst til at være en del av Formula Gruppen i mange år

I samarbeid med dine kollegaer skaper du resultater som gir mening både på bunnlinjen og for kundene. Du har gode idéer til å utvikle og utvide forretningsområder i Norge – hovedpunktene er salg, økonomi, ettermarked og marketing.

Stillingen som daglig leder gir gode muligheter for både personlig og faglig utvikling. Du kommer til å rapportere til styret og den danske konsernledelsen. Du vil delta på mange av selskapets eventer for både kunder og samarbeidspartnere, herunder en del aktiviteter i Danmark. Noe reiseaktivitet må påregnes.

Søknad og CV sendes til [email protected] (UTLØPT)

Søknadsprosessen går via Formula Automobile AS i Danmark. Vi vurderer inkomne søknader fortløpende. Dersom du kommer i betraktning, må du sette av tid til flere samtaler og til personlighets- og ferdighetstester.

Relevante spørsmål til stillingen kan sendes på mail til [email protected] (UTLØPT)

Vi håper å kunne ansette ny daglig leder med tiltredelse i midten av 2021.

Steinar Mikalsen

Quality/HR Manager
Email
0047 66 77 51 70

Nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn