Starten på en ny æra | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
STARTEN PÅ EN ÆRA

28.02.2021 av Peter Johansson

En ny storm blåser over Italias vakre slettelandskap. Med seg bærer vinden en elektrisk kraft vi snart skal se omfanget av. 

«Jeg får nesten gåsehud når jeg snakker om hva som skjer for tiden. Det er så utrolig mye spennende å glede seg over. Maserati MC20 ble jo et fantastisk startskudd for hva vi har i vente. Elektrifiseringen er uunngåelig og nødvendig. Det er klart det er vemodig å gi slipp på lydbildet, men jeg er sikker på at de nye modellene vil være tilpasset fremtiden. Uansett perkfekt for det norske markedet» - sier Peter Johansson | Sales Manager Maserati

Som mange har fått med seg skjer det mye i Modena om dagen. Det er investert enorme summer (800 millioner euro) og ressurser (CCO Bernard Loire og CMO Paolo Tubito) inn for å løfte Maserati til nye høyder. Merket går gjennom en stor restruktureringsprosess og alt skal nå produseres lokalt på fabrikken. Hele drivlinjen moderniseres og blir elektrisk. I tillegg til flere nye spennende modelltyper, vil mange av de kjente og kjære modellene fremstå i splitter ny drakt. 

For å markere starten på en ny æra har det velkjente Maseratimerket også blitt modernisert. Selve tridenten har blitt spissere, rødfargen har måttet vike og blåtonen har blitt mørkere - for et mer minimalistisk uttrykk. 

"Vi satser knallhardt på Maserati fremover. Elektrifiseringen av bilindustrien er i full gang og det er veldig positivt for oss at Maserati nå vil være så langt fremme på denne fronten. Maserati har understreket at Norge vil ha en sentral plass i utrullingen av den nye modellserien, så dette har vi naturligvis veldig tro på." - sier Thomas Kleven | Sales Director

Vi ønsker alle velkommen innom våre lokaler på Billingstadsletta for en hyggelig Maseratiprat.

PETER JOHANSSON

Nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn