Sommerhilsen Hoveddel Side topp

Sommerhilsen

Vi går en spennende tid i møte...

Vår har blitt sommer og Autoxo gruppen har lagt bak seg en spennende og travel periode. Vi gleder oss spesielt over de mange nye bileierne, som vi har fått bidra med å realisere sine bildrømmer. Uten deres tillit og lidenskap, hadde ikke Autoxo vært det vi er i dag.

Hos oss kjøper man nemlig ikke «bare en bil». Vi ønsker at du blir en del av et fellesskap som deler den samme glødende lidenskapen for bil og bilopplevelser som oss. Dette er også grobunn for de mange eventene vi har gjennomført så langt i år. Det har vært mange høydepunkter som; Bilmesse, Kjørekurs, Driveout, Porsche/Ferrari uke. Heldigvis er det også fremdeles mange unike arrangement og aktiviteter som gjenstår i 2017. 

Vi forvalter noen av bilverdens mest spennende bilmerker. Vi har nå to bilforretninger og et verksted med unik kompetanse innen sitt segmentet.
I samsvar med den økende interessen for Premium og sportsbiler, har vår organisasjon vokst med hele 5 nye ansatte i 2017. Veksten er nødvendig for at vi også fremover, skal kunne levere dere kunder service og produkter i toppklasse.

Vi gleder oss til å se dere alle bilvenner på veien i sommer!

Med ønske om en god sommer fra alle oss i Autoxo

Thomas Kleven
Daglig leder

Søkeresultater

Sidebunn