XO PERFORMANCE | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
XO PERFORMANCE

19 mai 2020 (Rudskogen, Norge)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Rudskogen. Gjennom tre intense timer får du testet dine egne og bilens ferdigheter i trygge omgivelser. Med et begrenset  antall plasser vil bilvenner av Autoxo Sport bli prioritert. Instruktører vil også være tilgjengelig gjennom hele tidsperioden. 

Program
1530: Støytest
1545: Førermøte
1600: Fri kjøring
1900: Avslutning

Pris 1 990,- (påmelding er bindende)

Registrer deg for påmelding 

For ordens skyld presiserer vi at man stiller med egen bil og at det kun vil være fører som har tilgang til bane. Kurset er forbeholdt gateregistrerte biler som tilfredsstiller angitte støykrav. Støymåling vil bli foretatt før kjøring. Det er påbudt med hjelm på banekjøring. Ønsker du å bestille hjelm av oss, vil denne ligge klar i bilen din ved ankomst. Vi har dessverre ikke hjelmer til utlån.

Alle Autoxo Sport eventer følger til en hver tid opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene. 

Kurset går i utgangspunktet som ferdighetskjøring og førerutvikling på bane, som skal gå under veitrafikkloven og vanlig kasko forsikring. Det er i midlertidig individuelt hvordan de ulike forsikringene ser på slike type eventer (banekjøring, isbanekjøring etc). Du kjører med andre ord på egen risiko (etter din forsikringsavtale).

Ta med deg bilen og nyt en formiddag fylt med fart og spenning. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål.

Martin Engh

Digital Marketing
Email
0047 984 79 877

covid-19

I forbindelse med utbruddet av Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Begge butikkene har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte. Videre vil alle Autoxo Sport eventer følge opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene. 

BANESJEKK AV BIL

Ønsker du at vårt verksted sjekker bilen din før banekjøring, utfører vi en banesjekk av bilen din for 990,-. Her tar vi også en støymåling som sikrer at bilen din tilfredsstiller de nye støykravene til Rudskogen for 2020. Banesjekken gjennomføres et par uker i forkant, slik at det tas høyde for tidsrom til å utføre eventuelle utbedringer.

Email
0047 66 77 51 70

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn