XO PERFORMANCE | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
XO PERFORMANCE

03 september 2020 (Vålerbanen, Norge)

Velkommen til en fantastisk dag med banekjøring på Vålerbanen. Gjennom tre intense timer får du testet dine egne og bilens ferdigheter i trygge omgivelser. Med et begrenset antall plasser vil bilvenner av Autoxo Sport bli prioritert. Instruktører vil også være tilgjengelig gjennom hele tidsperioden. 

Program
03 september
1530: Støytest
1545: Førermøte
1600: Fri kjøring
1900: Avslutning

Pris 
1 990,- (påmelding er bindende)
1 690.- for FOCN medlemmer (påmelding er bindende)

Påmelding
Registrer deg for påmelding 

For ordens skyld presiserer vi at man stiller med egen bil og at det kun vil være fører som har tilgang til bane. Kurset er forbeholdt gateregistrerte biler som tilfredsstiller angitte støykrav. Støymåling vil bli foretatt før kjøring. Det er påbudt med hjelm på banekjøring. Ønsker du å bestille hjelm av oss, vil denne ligge klar i bilen din ved ankomst. Vi har dessverre ikke hjelmer til utlån.

Eventet går i utgangspunktet som ferdighetskjøring og førerutvikling på bane, som skal gå under veitrafikkloven og vanlig kasko forsikring. Det er i midlertidig individuelt hvordan de ulike forsikringene ser på slike type eventer (banekjøring, isbanekjøring etc). Du kjører med andre ord på egen risiko (etter din forsikringsavtale).

Alle Autoxo Sport eventer følger til en hver tid opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene. 

Ta med deg bilen og nyt en formiddag fylt med fart og spenning. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål.

Martin Engh

Digital Marketing
Email
0047 984 79 877

Bestille hjelm

Det er påbudt med hjelm på banekjøring. Ønsker du å bestille hjelm av oss, vil denne ligge klar i bilen din ved ankomst. Vi har dessverre ikke hjelmer til utlån.

Email
0047 984 79 877

BANESJEKK AV BIL

Ønsker du at vårt verksted sjekker bilen din før banekjøring, utfører vi en banesjekk av bilen din. Her tar vi også en støymåling som sikrer at bilen din tilfredsstiller de nye støykravene til Rudskogen for 2020.

Email
0047 66 77 51 70

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn