Vi tar sats i 2021 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
VI TAR SATS I 2021

29.12.2020 av Jesper Viskum Schak

Annerledesåret 2020 har blitt et begivenhetsrikt år i Autoxo Sport sin livshistorie. Utfordringene rundt Covid-19-situasjonen har skapt mye usikkerhet for samfunnet i sin helhet. Vår drift har naturligvis ikke vært noe unntak. Likevel har det vært mye å glede seg over i året som har gått.

Med en bransje i kontinuerlig endring er det viktig å skape både stabilitet og forutsigbarhet. Som et naturlig steg videre i utviklingen av vår organisasjon, ble således Formula Automobile en del av Autoxo Sport i sommer. Den danske Ferrari- og Maseratiforhandleren har allerede tilført selskapet betydelige ressurser og kompetanse. Med to solide eiere i ryggen har vi nå et særdeles solid rammeverk å bygge videre på. Det er med andre ord mye positivitet i butikken for tiden.

I 2021 satses det knallhardt. Det er fortsatt vår ambisjon å bli offisiell Ferrariforhandler i løpet av det kommende året. Forhandlerstatusen vil sikre merket en bunnsolid representasjon i Norge, og Ferrariuniverset får en betydelig større plass i et voksende norsk sportsbilmarked.

Maserati sin nye retning er i tillegg svært gode nyheter for et stadig elektrifisert bil-Norge. I 2021 slippes det flere spennende lanseringer fra fabrikken i Modena og vi gleder oss virkelig til å bli bedre kjent med Maserati sine 100% egenproduserte modeller.

Vi ser med andre ord frem til et nytt begivenhetsrikt 2021. Benytter anledningen til å ønske alle våre bilvenner et godt nytt år.

JESPER VISKUM SCHAK

Chief Executive Officer
Email
0045 5355 5553

NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn