Klar for Maserati Haute Route | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Klar for Maserati Haute Route

17.07.18 av Thomas Kleven

Om snaue to uker arrangeres det verdensomspennende sykkelrittet Maserati Haute Route i Norge – nærmere bestemt Stavanger. Autoxo Sport stiller som stolt hovedsponsor og vi gleder oss stort til å ta med oss Maserati flåten til vakre Rogaland.

I fjor var vi med på generalprøven, og fikk oppleve alt det vakre denne regionen har å tilby. Gjennom 3 dager fikk vi oppleve et landskap som virkelig tok pusten fra oss alle. Den positive lokalbefolkningen var i tillegg med på å gjøre denne helgen til en uforglemmelig opplevelse.

I Autoxo Sport er vi opptatt av fysisk velvære og stiller naturlig nok med eget sykkellag på 6 personer. Laget har store ambisjoner og har gjennom de siste ukene ligget i hardtrening for å forberede oss til de tøffe etappene som venter på oss.

Med oss til Stavanger har vi et bredt utvalg modeller, klare til prøvekjøring. Vi vet at det er mange som brenner for våre italienske venner og ønsker derfor å invitere til en kjøreopplevelse du sent vil glemme. Fra onsdag vil vi stå oppstilt foran oljemuseet hvor du kan beskue Tridentens vakre modellutvalg.

Vi gleder oss til å se dere alle!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Maserati Modellutvalg

Tridendens kraft må oppleves. Det er en helt egen unik følelse å sette seg inn i våre italienske venner. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette merket som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

Prøvekjør Maserati

Registrer deg for prøvekjøring hos oss. Vi kontakter deg for nærmere avtale.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn