Universo Ferrari | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
UNIVERSO FERRARI TD

XX - XX juni 2021 (Maranello, Italia)

Velkommen til Maranello og testkjøring av Ferrari SF90 Stradale og Ferrari SF90 Spider. På hjemmebane i Maranello får vi i tillegg oppleve nye Universo Ferrari. Med seg på laget har Ferrari med tatt med seg sine beste instruktører. Ytelse, fart og presisjon vil settes på prøve når Ferrari skal vise seg frem fra sin beste side. 

Som Ferrari sin første produksjons plug-in hybrid, setter Ferrari SF90 Stradale nye ytelses- og innovasjonsstandarder for hele sportsbilsektoren. Den nye modellen har ekstreme spesifikasjonener man tidligere ikke har sett maken til. 

Den konstante søken etter kraft og ytelse har ført med seg flere endringer. Ferrari SF90 Stradale er bygget på den nye plattformen til Ferrari, med aluminium og karbonfiber som hovedkomponenter. Med en totalvekt på 1590kg (15kg mindre enn La Ferrari) gir dette modellen det ypperste vekt/effekt-forholdet i en serieprodusert Ferrari noen gang. Ferrari har alltid vært en pionér hva angår kjøreteknologi og Ferrari SF90 Stradale er intet unntak. Med et videreutviklet eSSC (electronic slide slip control) fordeles kraften nå perfekt mellom hvert enkelt hjul. Systemet bidrar til å gi modellen ekstreme kjøreegenskaper både på landevei og på bane.

Program
Mer informasjon kommer...

Pris
9 900,-

Påmelding
Mer informasjon kommer...

Bli med oss på en uforglemmelig tur fylt med helt unike kjøreopplevelser. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Eventer 2021

Årets eventkalender er full av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Alle våre arrangementer følger myndighetens løpende råd vedrørende Covid - 19 situasjonen.

Hele eventkalenderen

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn