Tridentens kraft | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
TRIDENTENS KRAFT

22. juni 2020 av Peter Johansson

Onsdag denne uken ankommer Maserati Levante Trofeo Norge for første gang. For alle Maserati fans er dette et stort øyeblikk. Med sine 590HK gjør den største Tridenten 0-100 på utrolige 3,9 sekunder.

"Lyden av 590 italienske hester som våkner til livet, kunne i all beskjedenhet vært beskrevet som selve definisjonen på lykke. Tenk om alle fikk startet morgenen sin slik. Det er umulig å ikke smile» - sier Peter Johansson

Den aller sprekeste versjonen av Maserati Levante har fått en V8 motor med 590HK. Man får med får en 3,8 twin-turbo V8 motor - bygget i perfekt harmoni med Maserati sin anerkjente Q4 Intelligent All-Wheel Drive System. Med en toppfart på 300km/t er bilen en av de absolutt raskeste i SUV klassen - noensinne. Maserati Levante Trofeo får dermed en av de kraftigste motorene noen gang plassert i en Maserati.

"Det er bursdag og juleaften på en og samme tid. Vi har gledet oss så veldig til å vise frem modellen til norske kunder. Maserati Levante Trofeo er komplett, i mine øyne. Når du kan kombinere luksus, kjøreegenskaper og kraft på den måten - blir det rett og slett magi" - sier Peter Johanson

I anledningen Maserati Levante Trofeo sin Norges premiere, ønsker Autoxo Sport velkommen til champagnelunsj og åpen visning hos våre gode venner Bølgen & Moi (Gimle). Alle er velkommen til å se bilen på lørdag. Den vil være utstilt hele lørdagen og vi vil være til stede for spørsmål/informasjon.

Kontakt oss ellers gjerne for visning og/eller prøvekjøring.

Peter Johansson

Sales  Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn