Teamet styrkes | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
TEAMET STYRKES

20.01.2021 av Thomas Kleven

Det satses stort hos Autoxo Sport om dagen. I forbindelse med arbeidet rundt Ferrariautorisasjonen forsterker vi laget for ytterligere å styrke både kundeopplevelse og konkurransekraft. Kompetente mennesker kombinert med de beste produktene i bransjen gir oss stor tro på videre satsing.

Hos oss skal bilopplevelsen være unik, det gleder oss derfor å kunne informere om hele tre nyansettelser:

Bård Abrahamsen | Sales Manager Ferrari
Bård har over 10 år erfaring som eiendomsmegler. De siste årene har han jobbet som Brand Manager for Jaguar og Land Rover hos Autostrada. Bård har et stort nettverk og er ekstra opptatt av den gode kundeopplevelsen. 

Christian Syvertsen | Sales 
Christian returnerer til oss etter et lengre opphold som selger for Jaguar, Land Rover og Aston Martin. Han er utdannet siviløkonom og har i hele sitt voksne arbeidsliv jobbet med salg. Christian tilfører oss mye kompetanse og vil jobbe med salg av alle premiummerker. 

Christine Gaustad | Customer Experience
Christine studerer for tiden en master i markedsføringsledelse og har erfaring som markedskoordinator. Hun har også jobbet for oss på flere eventer og vil være et kjent fjes for flere av dere. Hun vil jobbe med kundeopplevelsen og oppfølging i forbindelse med verkstedsbesøk.

"Det er utrolig hyggelig å få Bård og Christian på plass. De er begge kjente ansikter i bransjen med lang erfaring. De vil tilføre oss solid kompetanse og stabilitet på salgssiden. Christine vil jobbe med oppfølging av kunder og optimalisering av kundereisen. Dette blir garantert bra" -  sier Thomas Kleven | Sales Director

Samtlige nye medarbeidere har blitt tatt godt imot og er allerede i gang med i sine respektive stillinger.

Vi håper mange av dere tar turen innom i nærmeste fremtid. Det er mye nytt og spennende i norges aller råeste sportsbilbutikk.

Thomas Kleven

Sales Director
Email
0047 970 33 100

NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn