Styrker forholdet til FOCN | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
STYRKER FORHOLDET TIL FOCN

23.04.2021 av Kristoffer Strømme

Autoxo Sport styrker sin relasjon med Ferrariklubben i Norge.

Ferrari Owners Club Norway har på få år vokst frem til å bli en særdeles veldreven og sosial organisasjon. Klubben teller i dag over 270 medlemmer og har blitt et naturlig samlingssted for alle Ferrarieiere. Mer enn noe annet er FOCN et sosialt verktøy, der entusiaster med delt lidenskap kan danne livslange vennskap i fantastiske omgivelser. Sammen kjører klubben under mantraet "Creating Memories".

«Her er det utvilsomt mange synergier. Vi ser med stor beundring på hva FOCN har fått til. Miljøet har virkelig fått blomstre og vi har blant annet vært så heldige å få være med på flere fantastiske eventer klubben har arrangert. Det er til stor inspirasjon.» - sier Kristoffer Strømme, Marketing Manager

I forbindelse med Autoxo Sport sin satsing på Ferrari, vil også FOCN spille en helt avgjørende rolle for oppbygningen av merkevaren i Norge. Som en naturlig del av samarbeidet ønsker Autoxo Sport å styrke relasjonen med klubbens medlemmer. Vi går således blant annet inn som hovedsponsor for klubben i 2021.

«Vi gleder oss veldig over utviklingen i klubben, spesielt deltakelsen på våre eventer. Å ha Autoxo Sport som hovedsponsor er ikke bare meget hyggelig, men styrker samarbeidet ytterligere. For å knytte importør og klubben enda nærmere sammen, gleder vi oss over å få Kristoffer Strømme inn i styret ved årsmøte, noe også Ferrari Spa ser som meget positivt.» - sier Wolfgang Wandl, President FOCN

Vi gleder oss virkelig til noen spennende Ferrariår med klubbens medlemmer. Sammen skal vi forvalte og spre lidenskapen fra Maranello. 

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Flere nyheter

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn