Straks klart | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
STRAKS KLART

På søndag møtes over 350 sportsbiler til årets første driveout hos Autoxo Sport på Billingstad. Den største mønstringen i Autoxo sin historie, vil samle sportsbilentusiaster fra store deler av landet. Med deltagere fra både nord (Trømsø) og sør (Stavanger), er dette en bilfest man ikke vil gå glipp av.

Vi gleder oss veldig til å ønske så mange bilvenner velkommen til en morsom kjøretur nedover mot Strømstad. Ruten er allerede testkjørt og vi kan melde om fine asfaltforhold, i vakre vårlige omgivelser. Turen ned til lunsjstoppet varer i ca 4 timer (inkludert et 15 minutters rastestopp underveis). 

Med så mange mennesker håper vi alle forholder seg til arrangements premisser. Det innebærer at alle følger lover og regler i trafikken, samt utviser en stor porsjon hensyn til andre trafikanter. Driveouten er en mønstring, hvilket betyr at vi kun tillater «gentle driving» uten forbikjøringer.

For at parkering gjennom dagen skal gå så knirkefritt som overhodet mulig, ber vi alle deltagere forholde seg til instruksjoner man mottar fra Autoxo ansatte (gule vester).

Anbefaler at alle som har mulighet møter opp i god tid før avreise (vi åpner allerede kl 0900)

Vi håper alle deltagere skal få nyte en spennende søndagstur sammen med over 350 andre bilvenner. Gjør oppmerksom på at eventet finner sted uansett værforhold. 

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Vår Driveout

28 april 2019 (Oslo, Norge)

Årets første Vårdriveout blir en flott tur på på østsiden av Oslofjorden. Nydelige veier med flere stopp underveis hvor lunsj kan kjøpes, foto kan taes og best av alt - vi kan prate bil. Vi tillater kun «Gentle Driving» hvor alle forholder seg til gitte fartsgrenser og trafikk regler. 

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn