Sporstbilsesongen | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
SPORTSBILSESONGEN FORTSETTER

Snøen har satt sine første avtrykk rundt omkring i det ganske land. Et hvitt og vakkert landskap har åpnet seg og gitt ytterligere inspirasjon til de lange og gode kjøreturene. Enten du sitter i SUV eller sportsbil, er dette en tid på året det er ekstra spennende å kjøre bil.

Som forhandler av to av verdens aller råeste sportsbilprodusenter, får vi ofte spørsmål om den generelle etterspørselen i vinterhalvåret. Svaret er ganske enkelt - trykket er like stort gjennom alle fire årstider. Mye av årsaken til dette tror jeg skyldes folks nye kjørevaner. Vi ser helt tydelig at mange av dere har alle blitt mye flinkere til å nyte bilen, uansett føreforhold. Sportsbil er nemlig ikke lenger forbeholdt sommermånedene. Våre italienske venner tilbyr helårsbiler tilpasset det harde norske klimaet. Stappfull av innovativ teknologi og kjørekomfort, er både Ferrari og Maserati en drøm å kjøre - også på vinterstid.

Vi kickstarter i den forbindelse 2019 med isbanekjøring på Gol. Gjennom langhelgen får du utfordret både deg selv og bilens ferdigheter og egenskaper. I trygge omgivelser kan du danse på isen med likesinnede. I år legger vi samtidig til rette for hele familien. Vi ønsker et sosialt miljø hvor liten og stor får anledning til å dele de gode opplevelsene sammen.

På vegne av alle i Autoxo, ønsker vi deg en fin jul og et fartsfylt nytt år.

Ett liv - Mange biler!
Ett liv - Mange opplevelser!

11:32

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn