Sommerhilsen 2018 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
God sommer

26.06.18 av Thomas Kleven

Sommerferien står foran oss og Autoxo gruppen har lagt bak seg en travel periode. Vi gleder oss spesielt over de mange nye bileierne, som har fått realisert sine bildrømmer. Uten deres tillit og lidenskap, hadde ikke Autoxo vært det vi er i dag.

Det har skjedd mye i bilverden den siste tiden. Som forvalter av noen av verdens mest eksklusive merker, har det vært en spesielt begivenhetsrik periode. Under bilmessen i Genève var vi vitne til mange av de fantastiske nyhetene, som veldig snart kommer til Norge.. Mange av dere venter i spenning på modeller, som atter en gang vil heve listen på sportsbiler og SUVer. Vi ser likeledes frem til å stolt kunne vise frem de siste nyhetene i våre butikker. 
Interessen rundt Autoxo har aldri vært større. Våre to Driveouter viser hvilket miljø og hvilken interesse som etter hvert har vokst frem i stor skal. Vi er ydmyke og takknemlige for den lidenskapen dere viser. Det gir oss en enorm motivasjon og et ønske om å utvikle oss i samsvar med dere.

Gjennom sommerferien skjer det mye spennende hos Autoxo. Mange av dere skal være med oss til Palmesus og vi gleder oss spesielt til sykkelrittet Maserati Haute Route i Stavanger – hvor Autoxo Sport stiller med eget lag.

Vi holder åpent hele sommeren og ønsker deg velkommen innom for en hyggelig bilprat.

Med ønske om en god sommer fra alle oss i Autoxo!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn