Solen skinner alltid | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
SOLEN SKINNER ALLTID

Rekorder er til for å slås og jammen knuste vi ikke vår gamle oppmøterekord denne gangen også. 

Med lett regn i luften stilte rundt 350 sportsbiler til start for årets første XO DRIVEOUT. På oppstillingsplassen til Billingstad var det aller ypperste av hva som ferdes på norske veier samlet. Alt lå til rette for en fantastisk kjøretur ned mot svenskegrensen. Tradisjonen tro tittet også solen frem gjennom en etter hvert skyfri himmel. Været spilte så definitivt på lag og lunsjen i Strømstad ble en av de lengre i driveoutens historie.

Det sosiale har etterhvert blitt en like viktig del av dagen, som selve kjøreturen. Med sprudlende humør og smittende bilglede gjorde dere alle denne dagen komplett. Vi håper alle koste seg ned de trange og svingete veiene ned til Strømstad.

En stor takk til de rundt 400 menneskene som møtte opp på søndag. Vi er både ydmyke og stolte, som klarer å samle så mange flotte bilentusiaster. Sikkerhet har alltid første prioritet på våre arrangement og vi er således svært takknemlig for at alle fulgte oppfordringene. Benytter samtidig anledningen til å takke Strømstad Spa og deres serviceinnstilte ansatte for en flott lunsjbuffet.

Her kan du se alle bildene (283) fra XO DRIVEOUT. Takk til gutta i Bilfoto for flotte bilder. Minner om at alle bilder tilhører Autoxo  og kan derfor kun brukes til private formål.

På vegne av alle i Autoxo, håper vi  å se dere på en av våre fremtidige eventer.

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Bilder

På denne siden kan du se bilder fra alle våre eventer i 2019.

Eventkalender 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn