Simply The Best | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
ÅRETS MASERATI VERKSTED

Autoxo Sport vinner Simply The Best prisen som årets Maserati verksted (Nord Europa) i 2018. 

Et sterkt norsk service team har sørget for en utmerkelse som henger høyt i Maserati systemet. Nivået på våre teknikere er høyt og det er en stor glede å jobbe med et merke som Maserati.  

"Vi er meget stolte over å motta denne utmerkelsen. Våre dyktige medarbeidere jobber hardt hver eneste dag, for å etterstrebe det høye nivået. Autoxo Sport jobber aktivt med kontinuerlig kompetansebygging og utvikler oss hele tiden. Det er et dedikert team som er opptatt av kvalitet og god service" - sier Steinar Mikalsen

Autoxo Sport ønsker velkommen til 14 dedikerte medarbeidere med blikk for detaljer og et problemfritt bilhold som fokusområde. Vi har klar avtale og fleksible løsninger for alle servicebehov.

Steinar Mikalsen

After Sales Manager
Email
0047 66 77 51 70

VERKSTED

Vårt verksted har lang erfaring med service og reparasjon av Premium biler. Vi er samtidig det eneste merkeverksted i Norge for Ferrari og Maserati. Dette tilfører oss både teknisk kompetanse og avansert utstyr. 

Email
0047 66 77 51 70

Prisløfte

Vi har konkurranse dyktige priser, derfor gir vi deg som kunde prisløfte på vårt verksted. Prisløftet gjelder ved reparasjon etter produsentens retningslinjer og bruk av originale deler. Dersom du finner et autorisert verksted innen en radius fra oss på 100 km og et tilbud med lavere pris enn vår, som ikke er eldre enn 45 dager, matcher vi prisen.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn