September blir eventyrlig | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
SEPTEMBER BLIR EVENTYRLIG

«Du kjøper ikke bare en bil» er en av Autoxo sine viktigste bærebjelker. Med en eventkalender stappfull av aktiviteter i inn og utland, åpnes en verden fylt med bileventyr for deg som kunde. For denne høsten har vel aldri utsagnet passet mer med virkeligheten. Med hele 10 ulike eventer på litt under to måneder, håper vi alle våre bilvenner finner sin drømmetur.

Den tradisjonsrike Europaturen er allerede i gang, med sitt startskudd i helgen. Med Europa for sine hjul, venter svingete veier i vakre omgivelser på rundt 40 bilvenner.

Førstkommende torsdag reiser samtidig noen av oss ned til Maranello for lanseringsfest, samtidig som andre drar nedover til Stavanger. I vakre Rogaland skal vi feire Ferrari med våre nordiske venner gjennom helgen. Rundt 80 Ferrarier er ventet til helgens store samling med Ferrari klubben.

Festen fortsetter når vi samles til folkefest i Belgia. Med 8 heldige bilvenner ned til legendariske Spa-Francorchamps, blir dette garantert en uforglemmelig opplevelse. Samme uke går et stort høydepunkt av stabelen, når Maserati arrangerer sin første norske golfturnering noensinne. 60 bilvenner samles til en eksklusiv dag, dedikert det beste fra bil og sportsverden.

Uken etter befinner vi oss atter en gang på hjemmebane i Italia. Her kombinerer vi Club Challenge med enda en nylansering fra Ferrari. Det største Club Challenge laget i Europa skal boltre seg på en krevende Imola bane, før festen fortsetter på nyåpnede Universo Ferrari i Maranello.

Autoxo flytter seg etter hvert til Rudskogen hvor banekjøringen fortsetter på hjemlige trakter. Her samles norske superbiler for en dag fylt med fart. For mange faller likevel høstens høydepunkt på årets siste XO DRIVEOUT. Med over 100 påmeldinger på under to døgn, ligger det an til ny deltagerrekord også denne gangen. Vi avslutter en travel høst med prøvekjøring av F8Tributo på bane i Italia.

En av våre viktigste verdier, handler nettopp om å være rause og inkluderende. Det er viktig for oss å skape et samhold som passer like godt for Jørgen Hattemaker, som for Kong Salemon. Vi deler alle den samme interessen og lidenskapen for bil. Dette blir spesielt synlig under alle eventyrene vi får oppleve sammen med dere.

Vi gleder oss stort til å tilbringe en eventyrlig høst med dere. 

Ett liv - Mange opplevelser

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Eventkalender 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn