Personalizzazione Maserati | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
PERSONALIZZAZIONE MASERATI

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm. Kontakt oss gjerne for øvrige spørsmål eller veiledning. 

Maserati Levante

Verdens vakreste SUV tilbyr det absolutt ytterste innen kjøreopplevelse og komfort. Den største tridenten har fått alt det beste fra italiensk ingeniørkunst og teknologi. Maserati Levante er skreddersydd for et værbitt Norge,

Konfigurer din Maserati Levante

Maserati Ghibli

Følelser, kjøreopplevelse og kjærlighet er stikkord som beskriver denne modellen perfekt. Den ultimate sportssedanen – Italiensk design på sitt beste. 

Konfigurer din Maserati Ghibli

Maserati Quattroporte

Klasse, eleganse og luksus oppsummerer modellen godt. Foruten å være i åpenbar vakker, tilbyr denne modellen både kjøreegenskaper og komfort fra øverste hylle.

Konfigurer din Maserati Quattroporte

Maserati GranTurismo

Maserati presenterte sin første GT-bil for snart 70 år siden, og har siden den gang satt standarden for den fantastiske kjøreopplevelsen. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette en bil som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

Konfigurer din Maserati GranTurismo

Maserati GranCabrio

Med nye Maserati GranCabrio har Maserati skapt en av verdens  vakreste 4-seters cabrioleter. Med en nydesignet front og bakende, har Maserati GranCabrio fått et sportslig og elegant uttrykk. Opplev sommeren i Norge med en smak av Italia. 

Konfigurer din Maserati GranCabrio

Maserati modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn