Passione Ferrari | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
PASSIONE FERRARI

Velkommen til Passione Ferrari. En unik opplevelsestur hvor de spektakulære inntrykkene står i kø. Bli med oss å prøvekjør Ferrari på bane og landevei, samtidig som du får oppleve racing tett på kroppen – alt dette i nydelige italienske omgivelser.

Programmet på disse turene er tettpakket av høydepunkter. Ferrari systemet viser seg frem og ivaretar alle gjester slik bare våre italienske venner klarer. Forbred deg på testkjøring, racing, gallamiddag og andre overraskelser. 

Turene arrangeres som regel to ganger årlig og fylles raskt opp. Ønsker du en fantatisk kickstart på ditt Ferrari eventyr - er dette en perfekt tur for deg. 

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

15:27

KRISTOFFER STRØMME

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

15:40

ESPERIENZA FERRARI

Esperienza opplevelsen er en helt egen. Ferrari inviterer oss inn til sin egen bakgård, med alt det medfører. Turene arrangeres to ganger årlig og er dedikert til de utvalgte modeller. Opplev Ferrari på sitt eget hjemland.

Kontakt oss for mer informasjon

15:43

Eventkalender 2019

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

For mer informasjon

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ Sidebunn