Passione Ferrari TD | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
PASSIONE FERRARI TD

09 - 12 september 2020 (Spa, Belgia) 

Det er klart for en fartsfylt tur til legendariske Circuit de Spa-Francorchamps hvor Ferrari inviterer til testkjøring på både landevei og bane. Italienerne stiller selv med både Ferrari F8 Tributo og Ferrari F8 Spider, som sammen med drevne sjåfører skal presse hestene til det ytterste. 

720 hestekrefter har funnet tilhold i Ferraris nyeste sportsmodell - Ferrari F8 Tributo. Erstatteren til Ferrari 488 GTB er her, nå 40 kilo lettere og proppfull av siste generasjons teknologi fra verdensmesterne i Italia. Den kraftigste V8 i Ferraris historie, arvet fra Ferrari 488 Pista – motoren som har vunnet en rekke utmerkelser for å være klassens beste igjennom sin levetid. Bilens design, formet av Ferrari Styling Centre – symboliserer starten på et nytt designspråk som vil prege Ferrari i overskuelig fremtid.

Program
Mer informasjon kommer...

Pris 
9 900,- 

Påmelding 
Mer informasjon kommer...

Bli med oss på en uforglemmelig tur fylt med helt unike kjøreopplevelser. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Eventer 2021

Årets eventkalender er full av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Alle våre arrangementer følger myndighetens løpende råd vedrørende Covid - 19 situasjonen.

Hele eventkalenderen

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn