Om oss | Autoxo Sport Hoveddel Side topp

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport to av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari og Maserati. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller.

Hos oss kjøper man ikke "bare" en bil. Vi tilbyr et langvarig kundekretsløp med unike bilopplevelser. Med biler i det øverste sjiktet og kundeservice i verdensklasse - kombineres gleden med en trygg handel.

Autoxo Sport eies i dag av Formula (2/3) og Treschow-Fritzøe (1/3). Begge selskapene eies av bilentusiaster som er langsiktige i sine satsninger. Formula har lang erfaring som Ferrari og Maserati forhandler i Danmark og har fra 2007 til i dag vokst seg frem til å bli en av de mest suksessrike forhandlerne i Europa.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss.

Lagerbiler

Opplev vårt rike utvalg av premium lagerbiler. 

Se hele utvalget

Ferrari Norge

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller.

Se hele utvalget

Maserati Norge

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. 

Se hele utvalget

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn