Nyheter | Autoxo Sport Hoveddel Side topp

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Ferrari F8 Tributo i Norge

22.05.2020 av Erik Rivrud

Tirsdag 19. mai ventet en overraskende norgespremiere under XO PERFORMANCE. Ferrari F8 Tributo ble avduket i strålende solskinn foran et entusiastisk publikum. Bilen vakte stor begeistring og tilbakemeldingene var udelt positive. 

Les mer

Ferrari fest i solen

21.05.2020 av Martin Engh

42 supersportsbiler (22 Ferrarier) strålte om kapp med solen  og ga perfekte baneforhold gjennom ettermiddagen. Mange fikk utfordret seg skikkelig gjennom og smilene satt løst under pausene i pit boksen. Det var åpenbart en etterlengtet fartsfest etter/under en krevende Cornoa tid. 

Les mer

Carlos Sainz

14.05.2020 av Martin Engh

Jeg kan med glede annonsere at Carlos vil bli en del av Scuderia Ferrai fra 2021. Med fem sesonger bak seg allerede, har Carlos bevist sitt store talent og vist at han har de tekniske ferdighetene og de riktig egenskapene for å være en ideell del av vår familie, sier diriktør Mattia Binotto.

Les mer

MC20 HYLLER MOSS

14.05.20 av Peter Johansson

En unik prototype av Maserati MC20 er produsert for å hylle legenden Sir Stirling Moss. Den nye supersportsbilen blir dekorert med inspirasjon fra Maserati Eldorado, som debuterte under “Trofeo dei due Mondi” i Monza tilbake i 1958.

Les mer

DET NÆRMER SEG

10.05.20 av Thomas Kleven

Etter noen intense uker med flytting og oppussing, er vi nå klare for åpning om kort tid. Samlokaliseringen av butikkene betyr at alle tjenester og produkter samles under ett tak. Dette vil være med på å sikre en langt bedre totalopplevelse for våre kunder.

Les mer

EN LEGENDE ER BORTE

12.04.20 av Kristoffer Strømme

Første påskedag døde Sir Stirling Moss 90 år gammel, etter lengre tids sykdom. Legenden ble tatt opp i motorsportens Hall of Fame i 1990, før han i 2000 ble utnevnt til ridder i Storbritannia for sine prestasjoner innen motorsporten.

Les mer

BUTIKKEN TAR FORM

04.04.20 av Thomas Kleven

I disse dager jobbes det på spreng for å få ferdigstilt Norges største Premium sportsbilbutikk på Billingstad. Gjennom de siste par ukene har det skjedd spesielt mye i flytteprosessen. Som mange sikkert har fått med seg er butikken på Høvik nå stengt.

Les mer

VEKST OG SAMLOKALISERNG

28.03.20 av Thomas Kleven

I en krevende tid tar vi nå sats og ekspanderer. Om få uker samlokaliseres nemlig Autoxo og Autoxo Sport på Billingstadsletta. Vi effektiviserer driften og vil jobbe mer mot det aller øverste siktet i bilverden.

Les mer

Gjenåpner produksjonen

27.03.20 av Kristoffer Strømme

Det har kommet tegn på bedring i Italia de siste dagene. Ferrari annonserte således i dag at de tar sikte på å gjenåpne produksjonen den 14. april. De ansatte vil få spesielt tilrettelagt sin arbeidshverdag etter tiltak knyttet til Covid-19.  

Les mer

XO DRIVEOUT utsettes

19.03.20 av Kristoffer Strømme

Årets første XO DRIVEOUT utsettes til sensommeren. Avgjørelsen baserer seg på hensynet til dagens smittesituasjon og usikkerheten som står foran oss. Den tradisjonsrike mønstringen samler sportsbilentusiaster fra store deler av landet. 

Les mer

LANSERINGEN FLYTTES

18.03.20 av Peter johansson

Maserati sitt planlagte relanseringsevent “MMXX: The Way Forward” i mai utsettes til september. Hensynet til dagens epedemisituasjon er årsaken. 

Les mer

Stenger fabrikken

14.04.20 av Kristoffer Strømme

Lørdag denne uken bestemte ledelsen i Ferrari seg for å stenge fabrikken i Maranello. I samråd med italienske myndigheter ønsker Ferrari å bidra til å begrense smitten av Covid-19 viruset som har lammet hjemlandet. 

Les mer

Henting og kjøring

13.04.20 av Espen Weldingh

I en krevende tid hvor mange av våre kunder er satt i karantene, ønsker teamet i Autoxo Sport å bidra med tilbud om kjøring og henting av biler som skal på service (innenfor en radius av 100 km fra Billingstad).

Les mer

COVID-19

11.04.20 av Thomas Kleven

I forbindelse med utbruddet av Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Begge butikkene har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte.

Les mer

MC20 prototype

05.03.20 av Peter johansson

Maserati slipper i dag de første etterlengtede bildene av sin MC20 prototype. I denne sammenheng kunngjøres også startpunktet for testingen av den nye super sportsbilen til Maserati.  Forventingene kunne knapt vært høyere.

Les mer

BILMSESSEN ER AVLYST

21.02.20 av Kristoffer Strømme

Autoxo Sport må dessverre meddele at årets bilmesse i Genève er avlyst. Dette betyr dessverre at årets tur blir kansellert. Vi er i likhet med alle deltagere svært skuffet over at ikke blir tur, men har selvfølgelig forståelse for den ekstraordniære situasjonen.

Les mer

Maserati MC20

21.02.20 av Peter johansson

Med kunngjøringen av navnet Maserati MC20 vender våre italienske favoritter tilbake til røttene. Den første 100% produserte Maseratien blir en super sportsbil med racingprestandaer. 

Les mer

ELEKTRIKSE NYHETER

18.02.20 av Peter johansson

Alle nye Maserati modeller vil fremover få elektrisk motor i form av hybrid/fullelektisk. For å ivareta merkets DNA vil i tillegg hele produksjonen samles i Italia. Produksjonen starter allerede i år. 

Les mer

LINDENSKAP FOR LYKKE

06.02.20 av Peter johansson

En distinkt høylytt bulderelyd omfavner garasjeanlegget under show rommet på Billingstad. Lyden av 430 italienske hester som våkner til livet, kunne i all beskjedenhet vært beskrevet som selve definisjonen på lykke.

Les mer

EVENTYRHELGEN

27.01.20 av Kristoffer Strømme

Vi er utrolige heldige som får lov til å ha med oss en så positiv og entusiastisk gjeng på tur. Dere er alle med å bidra til en sosial og inkluderende opplevelse, for liten og stor. Ekstra hyggelig er det selvfølgelig at flere av dere tar med familie, barn og nære venner.

Les mer

Musikken forandres

23.01.20 av Peter Johansson

En elektrisk stemming omkranser Maserati når italienerne nå har startet testingen av sine nye helelektriske motorer. Fremtidens modeller vil alle drives fremover av helt egenutviklede topp moderne kraft. 

Les mer

Avreise gol

15.01.20 av Kristoffer Strømme

Tradisjonen tro, ligger det nok en gang an til et solid oppmøte på XON ICE. Med rundt 100 deltagere fordelt på over 50 biler, ligger alt til rette for noen fantastiske dager på Gol. Siden påmeldingssiden åpnet i desember, har dere vist et overveldende engasjement. 

Les mer

Maserati Royale

13.01.20 av Peter Johansson

Maserati lager en av sine aller vakreste spesial serier, når italienerne nå slipper sin splitter nye Royale serie. Serien er en hyllest til Maserati sin stolte arv. Med helt unike farger og interiør blir dette selve definisjonen på eleganse. 

Les mer

EVENTKALENDEREN TAR FORM

04.01.20 av Kristoffer Strømme

Når vi nå planlegger eventåret 2020, øker vi både kvaliteten og antall eventer. Vi gjør mer av  det vi brenner for og legger samtidig til helt nye opplevelser. Både Ferrari og Maserati viser muskler på eventsiden i 2020.  

Les mer

Teamet styrkes

12.12.19 av Thomas Kleven

Det satses stort hos Autoxo Sport om dagen. Med en bilbransje i stor endring styrker vi laget for ytterligere å øke både kundeopplevelse, konkurransekraft og være klare for fremtiden!

Les mer

The Mule

21.11.19 av Peter Johannson

De siste dagene har ryktet om en ny Maserati modell versert på nettet. Årsaken skyldes «The Mule» som har blitt observert rundt gatene i Modena. Fremtiden står for tur når en splitter ny 100% Maserati produsert motor er under testing.

Les mer

Sportsbilsesongen

18.11.19 av Thomas Kleven

Som forhandler av to av verdens aller råeste sportsbilprodusenter, får vi ofte spørsmål om den generelle etterspørselen i vinterhalvåret. Svaret er ganske enkelt - trykket er like stort gjennom alle fire årstider. Mye av årsaken til dette tror jeg skyldes folks nye kjørevaner.

Les mer

EN ÆRA ER OVER

12.11.19 av Peter Johansson

Denne uken markerte Maserati slutten på produksjonen av GranTurismo og GranCabrio. Et helt unikt eksemplar i en 3 farget fargekombinasjon, ble den siste modellen til å rulle ut av fabrikken i Modena.

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ /*Maserati link menu item3*/ /*Maserati link menu Mobile item3*/ Sidebunn