Nyheter | Autoxo Sport Hoveddel Side topp

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Sommerhilsen

16.06.21 av Jesper Viskum Schak

Sommerferien står foran oss og Autoxo Sport legger noen fartsfylte måneder bak seg. Med et brennhett sportsbilmarked har aktivitetsnivået vært skyhøyt. Både salg og service har opplevd en enorm pågang av trafikk. 

Les mer

STYRKER FORHOLDET TIL FOCN

27.04.2021 av Kristoffer Strømme

Autoxo Sport styrker sin relasjon med Ferrariklubben i Norge. Ferrari Owners Club Norway har på få år vokst frem til å bli en særdeles veldreven og sosial organisasjon. Klubben teller i dag over 270 medlemmer og har blitt et naturlig samlingssted for alle Ferrarieiere.

Les mer

DEN YDMYKE HJULBOLT

23.04.2021 av Luca Lorenzato

Ved lengre fartsfylte turer eller banekjøring er det viktig å forberede bilen. En av de aller viktigste punktene på sjekklisten er stramming av hjulbolter. Vår egen tekniker Luca forklarer hvordan dette gjøres korrekt.

Les mer

SF90 Stradale i Norge

18.03.2021 av Bård Abrahamsen

Som Ferrari sin første produksjons plug-in hybrid, setter Ferrari SF90 Stradale nye ytelses- og innovasjonsstandarder for hele sportsbilsektoren. Den nye modellen har ekstreme spesifikasjonener man tidligere ikke har sett maken til. 

Les mer

Status Covid-19

16.03.2021 av Thomas Thaysen

I forbindelse med de nye Covid-19 retningslinjene fra myndighetene, ser vi oss nødt til å tilpasse vår drift. Hele organisasjonen ønsker å bidra til at faren for smitte reduseres, samtidig som sikkerheten til kunder, leverandører, kollegaer og samarbeidspartnere ivaretas. 

Les mer

Drømmen om 812 Superfast

04.03.2021 av Bård Abrahamsen

Ferrari 812 Superfast er en av de raskeste og kraftigste Ferrari-ene som går på veien med sine 12 sylindere og 800 hk.  Med 0 - 100 på 2,9 sek og en toppfart på over 340 km/t – er med andre ord dette en bil for fartsentusiaster.

Les mer

BEST BEHØVER IKKE VÆRE DYRT

02.03.2021 av Espen Weldingh

Hos Autoxo Sport har vårt verksted ekspertise både innenfor det moderne og det klassiske. Nå har vi redusert prisen på service for alle Ferrari fra F430/612/599 og bakover, samt Maserati fra 4200 og bakover.

Les mer

STARTEN PÅ EN NY ÆRA

28.02.2021 av Peter Johansson

Som mange har fått med seg skjer det mye i Modena om dagen. Det er investert enorme summer (800 millioner euro) og ressurser (CCO Bernard Loire og CMO Paolo Tubito) inn for å løfte Maserati til nye høyder.

Les mer

ÅRETS SUPERSPORTSBIL

04.02.2021 av Peter Johansson

Det anerkjente britiske livsstilsmagasinet GQ har kåret Maserati MC20 til årets supersportsbil 2021. Modellen som ble lansert på slutten av fjoråret har fått et samlet kritikerkorps til å juble. Vi gleder oss over enda en fjær i hatten.

Les mer

Teamet styrkes

20.01.21 av Thomas Kleven

Det satses stort hos Autoxo Sport om dagen. I forbindelse med arbeidet rundt Ferrariautorisasjonen forsterker vi laget for ytterligere å styrke både kundeopplevelse og konkurransekraft. 

Les mer

Vi tar sats i 2021

29.12.20 av Jesper Viskum Schak

I 2021 satses det knallhardt. Det er fortsatt vår ambisjon å bli offisiell Ferrariforhandler i løpet av det kommende året. Forhandlerstatusen vil sikre merket en bunnsolid representasjon i Norge.

Les mer

Eventåret 2021 tar form

26.12.20 av Kristoffer Strømme

Nå gleder vi oss virkelig til å sette i gang med eventåret 2021, der vi øker både kvaliteten og antall eventer. Vi gjør mer av det vi brenner for og legger samtidig til helt nye opplevelser. Både Ferrari og Maserati viser muskler på eventsiden i 2021.

Les mer

Arrivederci STAVANGER

02.12.20 av Kristoffer Strømme

Stavanger viste seg fra en av sine aller vakreste sider, da solen fikk stråle om kapp med fem italienske skjønnheter. Med oss på lastebil ankom et solid utvalg modeller tidlig torsdag morgen.

Les mer

Skistativ til sportsbil

20.11.20 av Mathias Juul

Enten du skal en tur på langrenn i marka eller ha med ski eller snowboard på fjellet, er dette skistativet en perfekt løsning for å ta med ski. Med sin superraske og enkle montering, festes skiholderen ved bruk av sterke vakuum sugekopper som pumpes fast i bilens tak. 

Les mer

MINDRE NUMMERSKILT

26.09.20 av Martin Engh

For mange bileiere har det vært mye frustrasjon rundt dagens nummerskilt, som sjeldent  passer sportsbiler. Mange har valgt «kreative» skiltløsninger opp gjennom, men fra og med i dag  kan du endelig søke om mindre nummerskilt. 

Les mer

Bilhotell & Vinterservice

20.09.20 av Espen Weldingh

Sommer er ensbetydende med utstrakt kjøring av sportsbiler. For å unngå ventetid på vårt verksted i høysesong, tilbyr vi nå alle Premiumbiler enkelt bilhold på vinterstid. Under bilens opphold hos oss får man gode priser på service og reparasjoner.

Les mer

Ferrari kom til Norge

16.09.20 av Kristoffer Strømme

Norges aller første offisielle Ferrari-arrangement gikk av stabelen da 250 deltagere fikk testkjøre Ferrari Roma og Ferrari F8 over 4 fartsfylte dager, på Fornebu i Bærum. Tidlig forrige uke ankom nemlig 4 lukkede trailere med en stor overraskelse fra Italia.

Les mer

En ny æra

09.09.20 av Peter Johansson

Maserati setter en ny standard innen design og ingeniørkunst med sitt nyeste tilskudd. Startskuddet for merkets ambisiøse relansering får en spektakulær start når italienerne returnerer til sin racingsjel, med den nye supersportsbilen Maserati MC20.

Les mer

The Trofeo Collection

10.08.20 av Peter Johansson

Maserati skriver et nytt kapittel i historiebøkene med utvidelsen av sin Trofeo kolleksjon. Maserati Levante Trofeo får nå følge av både Maserati Quattroporte og Maserati Ghibli. 

Les mer

Ghibli Hybrid er avduket

16.07.20 av Peter Johansson

Nye Maserati Ghibli Hybrid er en smakebit på den elektriske fremtiden til Maserati. Med en nyutviklet Mild Hybrid motor og flere betydelige endringer på interiør og eksteriør er dette en oppdatering for perfeksjonister.

Les mer

Formula inn på eiersiden

15.07.20 av Thomas Kleven

Det er med stor glede vi kan informere om at det er enighet mellom eierne av Autoxo Sport og Formula Automobile i Danmark om å inngå et eiersamarbeid i Autoxo Sport. 

Les mer

Presenterer Nettuno

01.07.20 av Peter Johansson

Maserati har den store gleden av å presentere sin 100% egenproduserte nye motor - Nettuno. Den nye motoren blir å finne i Maserati sin MC20 som lanseres i september. Spenningen øker definitivt i takt med forventningene. 

Les mer

Ferrari Roma i Norge

27.05.20 av Kristoffer Strømme

Det gode liv» fikk en ny betydning når splitter nye Ferrari Roma så dagens lys under sin norges lansering 25. mai 2020. Foran et spent publikum ble diamanten avduket til stor beundring hos oss i Autoxo Sport. Hele 4 heldige eiere fikk drømmen realisert samme kveld.

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn