Ny elektrisk kurs | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
NY ELEKTRISK KURS

Modena, 26. september 2019

Med en bilbransje i kontinuerlig utvikling setter Maserati nå en innovativ og ambisiøs kurs mot en elektrisk fremtid. Med FCAs investeringsprosjekt på 5 milliarder euro i ryggen, lanserer nå merket en banebrytende plan for produksjon av elektriske, selvstyrende kjøretøy.

All produksjon og kompetanse sentraliseres på hjemmebane i Italia for å bevare og videreutvikle merkets karakteristiske DNA. Fabrikken i Modena står nå foran en moderniseringsprosess for å i møtekomme produksjonen av den nye generasjon elektriske kjøretøy.

Flere splitter nye modeller forventes i nærmeste fremtid. Først ut dørene i Modena kommer en etterlengtet ny sportsbil. Deretter står flere modeller for tur. De nye elektriske bilmodellene vil kombinere Maseratis unike kjøreegenskaper, med neste generasjons batteriteknologi. Dette innebærer batterikapasitet og rekkevidde i toppklasse.

Sentralt i satsningen står også Autonomous Driving (selvstyrende kjøretøy). Fremover vil merket tilby en rekke nyskapende selvstyrende muligheter. Maserati nivå 2 har en forbedret “Highway Assist” for motorvei, og nivå 3 har tilnærmet selvstendig “hands off” styrefunksjon. Gjennom sin nye teknologi vil Maserati sette en ny standard for kjøreegenskaper og sikkerhet. 

«Dette er utrolig spennende nyheter. Maserati kliner virkelig til og satser ambisiøst. Merket har jo gjennom tiden alltid vært drevet av innovasjon både når det gjelder design og kjøreegenskaper - så dette blir nok atter en gang e ny standard i bransjen. Jeg gleder meg stort til å kunne presentere mer informasjon om nye modeller. Mange har allerede fått meg seg nyheten å kontaktet meg. Her er det nok mange som følger med og venter i spenning.» – sier Peter Johansson

Parallelt med den elektriske satsningen utvikler Maserati nå et helt nytt tilpasningsprogram for kunder som ønsker “one of a kind” eksemplarer. I satsningen ligger et nytt dedikert Personalizzazione Maserati området på fabrikken i Modena.

Med en stolt historie og en innovativ elektrisk fremtid står våre italienske favoritter foran en særdeles spennende tid. Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller spørsmål.

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn