Møt Peter Johansson | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MØT PETER

I den nye "Møt oss" - serien blir vi bedre kjent med de ulike ansatte hos oss. 

Når startet du hos oss?
Jeg startet som superleverandør av Italienske sportsbiler hos Autoxo Sport for snart to år siden. Mitt første møte med organisasjonen var som vert for XO DRIVEOUT på Nøtterøy golfklubb, hvor jeg den gang var daglig leder. Etter å ha fått besøk av over 200 sportsbiler, var det ingen tvil om at dette måtte være drømmejobben.

Hva er din rolle?
Jeg er stolt Sales Manager for Maserati i Norge og rapporterer til mine gode kolleger i Modena, Italia.

Hvorfor Autoxo Sport?
Det var helt naturlig å starte i jobben som selger av drømmebiler. Samtidig er jeg velsignet som får være med å dele kunder sin lykkerus. Lidenskapen for morsomme sportsbiler har jeg alltid hatt, og den hobbyen deler jeg med alle våre kunder i bilfamilien til Autoxo Sport. Jeg føler meg heldig som får lov til å jobbe med Italiensk Passione.

Hva er din beste opplevelse hos Autoxo Sport?
De gode opplevelsene skjer daglig, alt fra å se gleden hos en fem- eller 75-åring som får sitte i en Maserati for første gang, eller når mamma får en velfortjent gave - fordi bak alle vellykkede menn står det en kvinne. Oftest går kvinnen foran mannen og.

Vi er en familie her, det som tidligere var kunder har blitt gode venner. Autoxo Sport sine arrangementer er fantastiske. Det ene eventyret overgår det andre, og tiden vi tilbringer sammen med likesinnede er kanskje det viktigste i livet utover La Familia.

Mine venner skal komme for å si hei, slå av en prat og drikke kaffe uansett om de skal kjøpe bil eller ikke, fordi bil kjøper de til slutt uansett.

Hva er din favorittbil?
Min favorittbil må bli en Maserati GranTurismo, kanskje en av verdens vakreste biler med en lyd som overgår selv Pavarotti.

Kontakt Peter for alle spørsmål knyttet til Maserati. Velkommen til en hyggelig bilprat. 

Peter Johansson

Sales Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn