Møt Nina Brandtzag | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MØT NINA

I den nye "Møt oss" serien kan man bli bedre kjent med de ulike ansatte hos oss. 

Når startet du hos oss?
Jeg startet hos Autoxo Sport ved juletider i fjor etter å ha jobbet tett med firmaet i min tidligere jobb som regnskapskonsulent. Det har vært veldig spennende å lære firmaet å kjenne fra innsiden.

Hva er din rolle?
Jeg jobber med regnskap. Avdelingen vår er forholdsvis ny, så jeg har fått være så priviligert å være med å bidra til å forme kultur og arbeidshverdag.

Hvorfor Autoxo Sport?
Det er mange grunner til at jeg valgte Autoxo Sport. Å få muligheten til å være en del av et firma i konstant bevegelse er utrolig spennende. Her er aldri en dag lik den neste. I tillegg har jeg selvfølgelig alltid vært glad i sportsbiler og fart og spenning. Adrenalin er viktig i livet og det får man absolutt dekket med italienske sportsbiler. 

Hva er din beste opplevelse hos Autoxo Sport?
Jeg har vært så heldig å få være med på flere ulike arrangementer. Høydepunktene har vært fartsfylte og mange, men jeg kan spesielt trekke frem XO PERFORMANCE og banekjøring på Rudskogen. Å få sitte på som passasjer i en åpen 458 Spider rundt banen i 260km/t er noe jeg aldri kommer til å glemme. Ellers er selvfølgelig XON ICE på Gol en stor opplevelse.

Favorittbil?
Jeg er spesielt svak for Ferrari F8 Spider. Linjene på den modellen er ekstremt vakre. I tillegg har jeg alltid vært glad i Maserati Levante. Kan skrive under på at den går fort den og.

NINA BRANDTZÆG

Accounting Manager
Email
0047 920 77 723

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn