Møt Kristoffer Stømme | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MØT KRISTOFFER

I den nye "Møt oss" - serien blir vi bedre kjent med de ulike ansatte hos oss.

Når startet du hos oss?
Etter å ha jobbet med kommunikasjon og markedsføring i et knippe ulike bransjer startet jeg i Autoxo Sport tilbake i 2017. Organisasjonen hadde ingen Markedsavdeling fra før og det gjorde jo jobben enda mer spennende,

Hva er din rolle?
Jeg er Markedssjef hos oss. Jobber mer overordnet med strategier, budsjetter og rapportering mot Ferrari og Maserati. Eventer har i tillegg blitt en større og mer omfattende del av jobben.   

Hvorfor Autoxo Sport?
En relativt ung bedrift i konstant endring. Med produkter i verdensklasse og to merker som for meg representerer selve definisjonen på lidenskap, var valget aldri så vanskelig. Det er naturligvis et stort privilegiet og få jobbe med formidling av drømmer. 

Kristoffer Strømme

Hva er din beste opplevelse hos Autoxo Sport?
Åj den er vanskelig. Jeg har hatt ansvar for stort sett alle arrangementene våre i fire år, så det har vært utrolig mange fine høydepunkt. Allikevel er det alltid noe ekstra når man kommer «hjem» til Italia og fabrikken i Maranello. Det er en følelse som er helt spesiell. Man blir som et lite barn i eventyrland.

Kristoffer Strømme

Hva er din favorittbil?
Maserati GranCabrio er uten tvil favoritten. Første gang jeg så den bilen falt jeg rett og slett pladask. Ellers har jeg et ekstra godt øye til Ferrari Roma. Den synes jeg er utrolig elegant og vakker.

Kontakt Kristoffer for alle spørsmål knyttet til markedsføring og presse. Velkommen til en hyggelig bilprat. 

Kristoffer Stømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Flere nyheter

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn