Møt Jonas Lunden | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MØT JONAS

I den nye "Møt oss"-serien blir vi bedre kjent med de ulike ansatte hos oss. 

Når startet du hos oss?
I mars 2018 var jeg på plass hos Autoxo Sport. 

Hva er din rolle?
Jeg jobber med fremmedmerker, noe som betyr at jeg har ansvaret for at bruktbilene som kommer i innbytte blir taksert, evt utbedret, tilstrekkelig klargjort og markedsført på riktig måte. Jeg har i tillegg ansvaret for import av bruktbiler.

Hvorfor Autoxo Sport?
Jeg har alltid hatt bensin i blodet og etter endt siviløkonomutdanning i 2016, startet jeg i Nordea med mål om å skaffe nok midler til å kjøpe meg en skikkelig sportsbil. Etter kort tid fant jeg ut at jeg ikke hadde tid til å vente på dette, og bestemte meg for å søke jobb i det jeg anser som Norges kuleste bilforretning.

Hva er din beste opplevelse hos Autoxo Sport?
Det må være da vi skulle presentere den nye Lamborghini Huracan EVO og den ble solgt dagen før visning. Jeg måtte hoppe på første fly til København for å hente ut en splitter ny Nero Granatus perleeffekt (sort) metallic EVO med 640 HK (nybilpris ca 3,6 MNOK), og kjøre den hjem over natten for å rekke visningen som var klokken 1100 påfølgende dag.

Hva er din favorittbil?
Ferrari GTC4Lusso er den definitive favoritten. Designet er helt konge og det er et stort pluss at man får plass til 4 personer pluss bagasje. Hos Maserati er jo den nye MC20 en juvel jeg gleder meg til å se.

Kontakt Jonas for alle spørsmål knyttet til fremmedmerker. Velkommen til en hyggelig bilprat. 

JONAS LUNDEN

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn