Møt Hussen Klawy | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MØT HUSSEN KLAWY

I den nye "Møt oss"-serien kan man bli bedre kjent med de ulike ansatte i Autoxo Sport.

Når startet du hos oss?
Jeg startet tilbake i 2016 etter å ha jobbet som håndverker i 5 år.

Hva er din rolle?
Jeg jobber som detailer. Vi strekker opp biler så de blir strøkne til salg. I tillegg gjør vi mye foliering og polering. Arbeidsdagen er variert, noe jeg liker veldig godt.

Hvorfor Autoxo Sport?
Jeg drev med detailing på hobbybasis og ønsket å se på muligheten for å drive med dette på fulltid. Autoxo Sport er naturligvis drømmestedet, da det er her alle de råeste bilene er. Det er en drøm å kunne jobbe med de merkene vi omgås i hverdagen.

Hva er din beste opplevelse hos Autoxo Sport?
Alle XO DRIVEOUT har vært veldig gøy. Spesielt vil jeg trekke frem den siste mønstringen til Strømstad. Her klarte vi å samle 250 sportsbiler i strålende solskinn. For å toppe det hele fikk jeg kjøre Lamborghini Urus gjennom hele dagen.

Vi jobber jo med mye ulike merker i premiumsegmentet og jeg får dypdykke inn i de forskjellene i alt fra lakk til skinntyper. Det er naturlig nok spennende for en i mitt fagfelt.

Hva er din favorittbil?
Ferrari Pista Piloti er favoritten. Det er en svært begrenset samlebil som skiller seg veldig ut. Lyden er fantastisk og i tillegg har den Formel 1 bremser. Quattroporte er for meg selve definisjonen på luksus. Her er det italienske lidenskap i en «light» limosin med 430 Ferrari hester.

HUSSEN KLAWY

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn