Møt Adrian | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MØT ADRIAN

I den nye "Møt oss" serien kan man bli bedre kjent med de ulike ansatte hos oss.

Når startet du hos oss?
Jeg startet hos Autoxo Sport tilbake i november 2018.

Hva er din rolle?
Jeg jobber med regnskap og har det overordnede ansvaret for økonomistyringen i organisasjonen. Det er en variert hverdag som ofte inneholder alt fra fakturering til budsjettplanlegging og rapportering. 

Hvorfor Autoxo Sport?
Da jeg fikk anledningen til å etablere en helt ny avdeling (som tidligere hadde vært outsourset), var dette simpelthen en mulighet det var vanskelig å takke nei til. Det er i tillegg en organisasjon i vekst og kontinuerlig endring.

Hva er din beste opplevelse hos Autoxo Sport?
Jeg vil faktisk trekke frem hverdagen. Det å komme på jobb hver dag og se splitter nye helt unike sportsbiler fra Italia er noe man definitivt aldri blir lei av. Av opplevelser vil jeg nevne XON ICE og isbanekjøringen på Gol. Med over 80 gromme sportsbiler dansende på isen, er det et minne man sent glemmer.

Favorittbil?
Personlig er jeg ekstremt begeistret for lyd, så da blir Ferrari 812 Superfast en favoritt. Gleder meg således veldig til å se Ferrari 812 GTS. Som en daily driver kommer man ikke unna Maserati Ghibli. En spesielt elegant modell med et magisk lydbilde. Denne bilen har virkelig alt man ønsker seg og mer til.

Kontakt gjerne Adrian en hyggelig bilprat og for alle spørsmål vedrørende regnskap. 

Adrian AAseth

Financial Controller
Email
0047 976 29 019

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn