Følelsen av Maserati | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FØLELSEN AV MASERATI

Å beskrive følelser og lidenskap kan av og til være vanskelig. Dette gjelder spesielt for våre italienske venner i Maserati. For det er nettopp dette det handler om. Man må oppleve Tridenten, for å virkelig forstå hvilke følelser som oppstår.

Med Maserati blir man knyttet til bilen på en helt unik måte. Det handler ikke lenger kun om å komme seg fra A-B, men der imot den ekstra gode følelsen man sitter igjen med etter kjøreturen.

Vi får ofte besøk av norske Maserati eiere i butikken på Billingstad. De blir italienske i kroppsspråket, når de eksempelvis beskriver oppstarten av en kald Maserati motor i garasjen, eller lyden av spjeldene som åpnes i sport på motorveien. Lidenskapen og gleden kommer godt til syne. Det er nettopp dette Tridentens kraft handler om.

Kontakt oss gjerne for prøvekjøring og opplev den helt unike følelsen av Maserati.

10:13

PETER JOHANSSON

20:10

Maserati modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn