Hoveddel Side topp
Maserati konfigurator

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm. Kontakt oss gjerne for øvrige spørsmål eller veiledning. 

11:00

Maserati Levante

Verdens vakreste SUV tilbyr det absolutt ytterste innen kjøreopplevelse og komfort. Den største tridenten har fått alt det beste fra italiensk ingeniørkunst og teknologi.

Konfigurer din Maserati Levante

14:04

Maserati Ghibli

Følelser, kjøreopplevelse og kjærlighet er stikkord som beskriver denne modellen perfekt. Den ultimate sportssedanen – Italiensk design på sitt beste.

Konfigurer din Maserati Ghibli

14:11

Maserati Quattroporte

Klasse, eleganse og luksus oppsummerer modellen godt. Foruten å være i åpenbar vakker, tilbyr denne modellen både kjøreegenskaper og komfort fra øverste hylle.

Konfigurer din Maserati Quattroporte

14:20

Maserati GranTurismo

Maserati presenterte sin første GT-bil for snart 70 år siden, og har siden den gang satt standarden for den fantastiske kjøreopplevelsen. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette en bil som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

Konfigurer din Maserati GranTurismo

14:11

Maserati GranCabrio

Med nye Maserati GranCabrio har Maserati skapt en av verdens  vakreste 4-seters cabrioleter. Med en nydesignet front og bakende, har Maserati GranCabrio fått et sportslig og elegant uttrykk.

Konfigurer din Maserati GranCabrio

14:33

Jon Kristian Schill

Sales / Brand Manager Maserati
Email
0047 990 73 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn