Maserati Levante Trofeo | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI LEVANTE TROFEO

Maserati lanserer sin første Levante med V8 motor. Med sine 590HK gjør den største Tridenten 0-100 på utrolige 3,9 sekunder.

Toppmodellen får en 3,8 twin-turbo V8 motor - bygget i perfekt harmoni med Maserati sin anerkjente Q4 Intelligent All-Wheel Drive System. Med en toppfart på 300km/t er bilen en av de absolutt raskeste i SUV klassen - noensinne. Levante Trofeo får dermed en av de kraftigste motorene noen gang plassert i en Maserati.

Maserati Levante Trofeo Norge

Interiøret på Levante Trofeo er spesiallaget for fart og komfort. Bilen har fått helt nye premium full-grain “Pieno Fiore" skinnseter. Med nydesignede karbon pedaler, spesialdesignede instrumenter, og et 1,280-watt, 17-speaker Bowers & Wilkins premium surround sound audio system som standard - leverer Levante Trofeo det ypperste innen luksus og sportskomfort.

"Det er ikke ofte jeg er tom for ord, men dette overgår alt annet. En Ferrari motor med all den kraften det innebærer - i en SUV. Det er rett og slett helt fantastisk gøy. Det er ingen tvil om hvilken retning merket beveger seg mot. Denne gleder jeg meg virkelig til å se på norske veier" - sier Peter

 Last ned brosjyren her

Maserati Levante leveres med 5 ulike motoralternativer:
- 3,0L V6 Turbo diesel med 275HK og 600nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 350HK og 500nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 430HK og 580nm
- 3,8L V8 Twinturbo bensin med 550HK og 730nm
- 3,8L V8 Twinturbo bensin med 590HK og 730nm

Pris fra: 1 349 000,-

Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen av SUV. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre.

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Maserati Modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

PERSONALIZZAZIONE MASERATI

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm. Kontakt oss gjerne for øvrige spørsmål eller veiledning. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn