Maserati TD Stavanger | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI TD STAVANGER

XX oktober 2021 (Stavanger, Norge)

Med oss til oljehovedstaden tar vi blant annet med oss to av de mest populære modellene til Maserati. Autoxo Sport inviterer i den forbindelse til visning/prøvekjøring av et helt unikt utvalg modeller.  

Maserati Levante (visning/prøvekjøring)
Verdens vakreste SUV tilbyr det absolutt ytterste innen kjøreopplevelse og komfort. Den største tridenten har fått alt det beste fra italiensk ingeniørkunst og teknologi. Med sin introduksjon av Maserati Levante, har Maserati enda en gang satt standarden for design og kjøreegenskaper. Den største italieneren bærer navnet til vinden som strekker seg over Middelhavet. Med sine hurtige overganger fra full storm til rolig bris - representerer vinden Maserati Levante på en utmerket måte. En perfekt SUV skapt for Norge, med andre ord.

Maserati Ghibli Hybrid (visning/prøvekjøring)
Følelser, kjøreopplevelse og kjærlighet er stikkord som beskriver denne modellen perfekt. Den ultimate sportssedanen – Italiensk design på sitt beste. Den første versjonen av Maserati Ghibli ble vist frem på Turin Motor Show, tilbake i 1966. Siden den gang har modellen satt en ny standard for design, luksus og kraft. Dagens versjon er et resultat av den rivende utviklingen modellserien har vært gjennom. En evolusjon i perfeksjon har resultert i en bil, som byr på det ypperste av kjøreegenskaper og komfort. 

Maserati Levante Norge

Maserati Ghibli Norge

Program 
Mandag XX oktober 2021
Forhåndspåmeldte "private previews" gjennom dagen

Adresse
Eilert Smith Hotell
Nordbøgata 8 – 4006 Stavanger

Påmelding
Registrer deg ved å sende mail til [email protected] (kun prøvekjøringer ved kjøpsinteresse)

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål. 

I forbindelse med Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Både verkstedet og butikken har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte. Videre vil alle Autoxo Sport eventer følge opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene

Martin Engh

Digital Marketing
Email
0047 984 79 877

Eventer 2021

Årets eventkalender er full av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Alle våre arrangementer følger myndighetens løpende råd vedrørende Covid - 19 situasjonen.

Hele eventkalenderen

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn