Maserati Quattroporte GTS | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI QUATTROPORTE GTS

Med 530 ville italienske hester, får Maserati Quattroporte GTS kraften tilsvarende en moderne sportsbil. I motorrommet finner du en 3,8 liter twin turbo V8 - produsert av Ferrari. Det betyr en toppfart på hele 310km/t. Modellen gjør 0 - 100km/t på 4,7sek og er med andre ord skapt for fart og spenning - i et utpreget lukseriøst og komfortabelt førermiljø. 

Maserati Quattroporte GTS

Foruten sitt velkjente vakre ytre, blir Maserati Quattroporte GTS stappfull med Maserati sin nyeste teknologi, og får dermed kjøreegenskaper i verdensklasse.  Maserati har i tillegg gjort sikkerhet en topp prioritet i modellserien. Med sitt kritikerroste Advanced Driving Assistance System, kan man nyte fart og luksus i særdeles trygge omgivelser. 

"Maserati Quattroporte kombinerer Maseratis velkjente kjøreglede og romslig luksus. Med den nye V8 twin turbo motoren, blir dette en helt fantastisk rå bil. En ulv i fåreklær. rett og slett. Modellserien er for meg selve definisjonen på klasse og eleganse" - sier Peter

Last ned brosjyre her

Med sitt nyeste tilskudd tar Maserati enda et steg i evolusjonen. Dette er en bil du definitivt ønsker å eie. 

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

MASERATI MODELLUTVALG

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn