Maserati Quattroporte Trofeo | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI QUATTROPORTE TROFEO

Klasse, eleganse og luksus har fått ekte italiensk sportsbilprestanda. Toppmodellen innehar en kraftfull 3,8 twin-turbo V8 motor. Med Maserati Quattroporte Trofeo har Tridentens flaggskip fått hele 580 ville italienske hester under panseret.  Dette resulterer i en toppfart på 326km/t og 0-100 på hissige 4,5 sekunder.

Modellen har fått et mer moderne uttrykk. For å tilpasse bilens kraft har Maserati utført flere optimaliseringstiltak. Med nye adaptive dempere, stivere fjærer, kraftigere bremser, nyutviklede Continental Sport Contact dekk og et stivere understell - er Maserati Quattroporte Trofeo klar for fart og spenning.

Maserati Quattroporte Trofeo kombinerer Maseratis velkjente kjøreglede og romslig luksus. Med sitt helt unike design vekker denne modellen oppmerksomhet på veien. En dynamisk, men elegant silhouette og stadsmessige kromdetaljer gjør nettopp denne italieneren helt spesiell. I modellen finner vi selvfølgelig det siste innen førerteknologi. Et avansert dempersystem og presis balanse byr på den jevneste kjørekomforten - alt drevet av overlegne bensinmotorer. Italieneren responderer intuitivt til enhver bevegelse og har sportsbilegenskapene man ønsker seg.

På interiørsiden er det flere valgmuligheter. Med utstyrspakken til GranLusso blir elegansen tatt ett steg videre, mens man i GranSport får frem racingsjelen. Interiøret i GranLusso bærer preg av 100% silke fra det anerkjente italienske motehuset Ermenegildo Zegna. Med GranSport er interiøret mer racingpreget. Med sportslige seter og justerbare sportspedaler i aluminium får du følelsen av en sportslig luksussedan. Romslig komfort tilrettelagt av raus akselavstand sørger for at et hvert behov er dekket.

"Det er utrolig stas å få et slikt eksemplar til salgs i Norge. Foruten om hva vi finner i motorrommet er det mange spennende detaljer som skiller Trofeo-utgaven fra sin "lillebror". Denne må man se og oppleve, sier Peter Johansson (Sales Manager Maserati)

Maserati Quattroporte leveres med:
3,0L V6 Turbo diesel med 275HK og 600nm
3,8L V8 Twinturbo bensin med 590HK og 710nm

Pris fra: 2 550 000,-

Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre.

Peter Johansson

Sales Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn