Maserati MC20 i Norge | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI MC20 I NORGE

Maserati setter en ny standard innen design og ingeniørkunst med sitt nyeste tilskudd. Startskuddet for merkets ambisiøse relansering får en spektakulær start når italienerne returnerer til sin racingsjel, med den nye supersportsbilen Maserati MC20.

Designet uttrykker en perfekt kombinasjon av eleganse, lekenhet og kraft. Med over 2000 timer i vindtunnel har modellen blitt et aerodynamisk mesterverk. Luftinntakene foran sørger for en optimalisert distribusjon av luft i og rundt bilen. Et kompakt karbonkarosseri gjør i tillegg bilen svært lett. De nye «butterfly»-dørene gir også modellen en helt unik dimensjon. Design og ytelse har med andre ord fått en vågal og grensesprengende kombinasjon.

I hjertet av Maserati MC20 finner vi Maserati sin egenproduserte Nettunomotor. Den første motoren fra Maserati Innovation Lab er en teknologisk revolusjon og har hentet unik teknologi fra F1. Den treliters, sekssylindrede, twin-turbo motoren lever opp til Neptuns gudommelige kraft. 630 hk gir 0-100 km på 2,9 sek og en toppfart på hele 325 km/t.

Førermiljøet har fått et luksuriøst, funksjonelt og minimalistisk uttrykk. Her er det fører i fokus. Alt er tilrettelagt for å få maksimalt ut av bilens ytelse. Alle primære funksjoner sitter i rattet, med blant annet egen startknapp og knapp for launch control. Sammen med Maserati sin tidligere verdensmester, Andrea Bertolini, har Maserati i tillegg utviklet et helt nytt ratt. I midtkonsollen finnes modellens valg av kjøreprogram, med Wet, GT, Sport, Corsa, og ESC OFF å velge mellom. Alle primære funksjoner sitter i rattet, med blant annet egen startknapp og knapp for launch control.

«Dette var så absolutt en verdig markering av en ny æra. Maserati viser virkelig muskler og modellen gjenspeiler merkets fremtidige satsinger. Vi er enormt stolte og glade over hva som skjer med Maserati om dagen» - sier Peter Johansson (Maserati Sales Manager) 

Endelig pris på Maserati MC20 er ikke fastsatt, men modellen vil høyst sannsynlig starte på rundt 2,9 millioner kroner. De første norske bestillingene er allerede i ordreboken. 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller besøk Maserati sin egen konfigurator

Peter Johansson

Sales Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

PERSONALIZZAZIONE MASERATI

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm.

Konfigurer drømmen  her

Maserati modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte.

Se alle Maserati modellene her.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn