Maserati TD Hafjell | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI TD HAFJELL

19 - 20 februar 2021 (Hafjelltoppen, Norge)

Vi har den store glede av å invitere til Maserativisning og prøvekjøring hos våre gode venner på Ilsetra Hafjelltoppen. Med oss nordover har vi to av Maserati sine mest populære modeller - Maserati Ghibli Hybrid og Maserati Levante

Med sin introduksjon av Maserati Levante har Maserati enda en gang satt standarden for design og kjøreegenskaper. Den største italieneren bærer navnet til vinden som strekker seg over Middelhavet. Med sine hurtige overganger fra full storm til rolig bris, representerer Maserati Levante vinden på en utmerket måte. 

Med sitt helt unike design vekker Maserati Ghibli Hybrid oppmerksomhet på veien. En dynamisk, men elegant silhouette og stadsmessige kromdetaljer gjør nettopp denne italieneren helt spesiell. I modellen finner vi selvfølgelig det siste innen førerteknologi. Et avansert dempersystem og presis balanse byr på den jevneste kjørekomforten - alt drevet av overlegne bensinmotorer. Italieneren responderer intuitivt til enhver bevegelse og har sportsbilegenskapene man ønsker seg.

Program
Fredag 19 februar 2021
1000 - 1800 Visning og prøvekjøring 

Lørdag 20 februar 2021
1000 - 1800 Visning og prøvekjøring

Påmelding
Prøvekjøring sendes til [email protected]

Bli med oss på en uforglemmelig prøvetur fylt med en helt unik kjøreopplevelse. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller spørsmål. 

I forbindelse med Covid-19 forholder hele organisasjonen seg til anbefalinger og krav fra myndighetene. Både verkstedet og butikken har iverksatt preventive og forebyggende tiltak for å begrense en eventuell smittesituasjon ovenfor både kunder og ansatte. Videre vil alle Autoxo Sport eventer følge opptaderte Covid-19 retningslinjer fra lokale myndigheter. Vi forventer således at alle deltagere respekterer de samme retningslinjene.

Peter Johansson

Sales Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

Eventer 2021

Årets eventkalender er full av aktiviteter for alle med lidenskap for bil. Alle våre arrangementer følger myndighetens løpende råd vedrørende Covid - 19 situasjonen.

Hele eventkalenderen

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn