Maserati GranTurismo | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI GRANTURISMO

Maserati presenterte sin første GT-bil for snart 70 år siden, og har siden den gang satt standarden for den fantastiske kjøreopplevelsen. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette en bil som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

Maserati Norge

Med sin kompakte og lettvektede 4,7 liters V8 Ferrari motor gjør de ville 460 italienske hestene  0 - 100km/t på 4,7 sekunder. Mitt sitt helt unike og særegne lydbildet, vekkes italienske følelser raskt til live. Maserati GranTurismo har en startpris på 2 349 000,- i Norge.

"Maserati GranTurismo representerer det absolutt beste av Maserati. Bilen har helt spesielle og unike kjøreegenskaper. Dette er en bil som ikke kan forklares. Den må oppleves og nytes. Kjøreglede får en helt ny betydning når du har kjørt denne bilen." - sier Peter Johansson

Med sine velkjente og helt unike kjøreegenskaper tar Maserati oss videre i evolusjonen av SUV. Dette er en bil du definitivt ønsker å prøvekjøre. Kontakt oss for mer informajon om Norges vakreste sportsbil.

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

PERSONALIZZAZIONE MASERATI

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm. Kontakt oss gjerne for øvrige spørsmål eller veiledning. 

MASERATI MODELLUTVALG

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn