Maserati GranCabrio | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI GRANCABRIO

Med nye Maserati GranCabrio har Maserati skapt en av verdens vakreste 4-seters cabrioleter. Designet på modellen er både gjenkjennelig og unikt. Med en nydesignet front og bakende, har Maserati GranCabrio fått et sportslig og elegant uttrykk. Linjene er nettopp formet, for å tilpasse kraften som ligger i motorrommet.

Maserati GranCabrio Norge

På interiørsiden finner vi kombinasjonen av komfort og luksus. Med et nyutviklet dashboard og sportslige seter - er Maserati GranCabrio en modell for den høyeste standard.

Med sin 460HK, innbakt i en kompakte 4,7 liter V8 motor - har Maserati lykkes med å lage en modell som innehar både kraft og ytelse. Toppmodellen har en toppfart på hele 291km/t og gir bilen det sportslige preget Maserati er så kjent for. Det unike lydbildet, får som alltid frem de lidenskaplige italienke følelsene.

"Det finnes ingen vakrere kabriolet der ute. Maserati GranCabrio er rett og slett helt enestående. Her har Maserati klart å få til noe helt spesielt. Modellen er like lekker med og uten tak. En real kraftpakke av en bil. Den er i tillegg romslig og man får fint plass til 4 godt voksne mennesker" - sier Jon Kristian

Bilen er leveringsklar i butikken på Billingstad. Velkommen til en hyggelig bilprat.

11:45

Kontakt oss

Kontakt en av våre dyktige selgere for mer informasjon.

11:54

Hele modellutvalget

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

11:54

Prøvekjør Maserati

Registrer deg for prøvekjøring hos oss. Vi kontakter deg for nærmere avtale.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn