Maserati Ghibli Ribelle | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI GHIBLI RIBELLE

Med sin splitter nye og usedvanlig vakre limiterte utgave - viser Maserati frem sin helt unike Maserati Ghibli Ribelle. Modellen har fått sitt helt spesielle designuttrykk gjennom fargen “NeroRibelle”. Fargen fremhever modellens vakre ytre og visuelle uttrykk. 

På interiørsiden får Maserati Ghibli Ribelle en sofistikert og røff fargekombinasjon i sort og rød. Dette kommer klart til uttrykk på alt fra seter, dashboard og dører. 

"Italienerne kan definitivt design, Det beviser de gang på gang. Jeg tør påstå at de våger mer enn sine konkurrenter og får dermed et innovativt og elegant uttrykk. Det er noe med den italienske sjelen og følelsen man kun får i disse bilene. Man blir rett og slett veldig stolt av å kunne representere en så stilfull og elegant merkevare" - sier Peter

Med et produksjonstall på kun 200 eksemplarer, har denne eksklusive modellen fått et helt eget særpreg. 

Ønsker du å utforske Maserati ghibli sine unike valgmuligheter - ta kontakt med oss for spørsmål eller prøvekjøring.

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

MASERATI MODELLUTVALG

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Prøvekjør Maserati

Registrer deg for prøvekjøring av din neste Maserati. Vi kontakter deg for nærmere avtale.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn