Maserati Ghibli | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI GHIBLI

Følelser, kjøreopplevelse og kjærlighet er stikkord som beskriver denne modellen perfekt. Den ultimate sportssedanen – Italiensk design på sitt beste.

Den første versjonen av Maserati Ghibli ble vist frem på Turin Motor Show, tilbake i 1966. Siden den gang har modellen satt en ny standard for design, luksus og kraft. Dagens versjon er et resultat av den rivende utviklingen modellserien har vært gjennom. En evolusjon i perfeksjon har resultert i en bil, som byr på det ypperste av kjøreegenskaper og komfort. 

Maserati Ghibli Norge

På interiørsiden er det flere valgmuligheter. Med utstyrspakken til GranLusso blir elegansen tatt ett steg videre, mens man i GranSport får frem racingsjelen. Interiøret i GranLusso bærer preg av 100% silke fra det anerkjente italienske motehuset Ermenegildo Zegna. Med GranSport er interiøret mer racingpreget. Med sportslige seter og justerbare sportspedaler i aluminium - får du følelsen av en sportslig luksussedan. Romslig komfort tilrettelagt av raus akselavstand sørger for at et hvert behov er dekket. 

"Maserati Ghibli er en helt unik bil. Den skiller seg ut fra konkurrentene og har et sporty, elegant design - som kun italienerne klarer å skape. Foruten sitt vakre ytre, har bilen helt fantastiske kjøreegenskaper. Det velkjente lydbildet til Maserati gjør kjøreopplevelsen fullkommen" - sier Peter

Last ned brosjyre her

Maserati Ghibli leveres med 3 ulike motoralternativer:
- 3,0L V6 Turbo diesel med 275HK og 600nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 350HK og 500nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 430HK og 550nm

Pris fra: 1 129 000,-

Peter Johansson

Brand Manager Maserati
Email
0047 915 33 100

PERSONALIZZAZIONE MASERATI

Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt spesielle måte. I Maserati sin egen konfigurator, kan du velge mellom et bredt sortiment av valgmuligheter. Med sin helt unike og særegne stil, gjør italienerne det enkelt å skape din helt spesielle drøm. Kontakt oss gjerne for øvrige spørsmål eller veiledning. 

Maserati Modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Maserati. Gjennom evolusjonen av design, har våre italienske venner satt standarden for noen av verdens vakreste modeller. Merket knytter design, komfort og kraft sammen på sin helt speseille måte. Se alle Maserati modellene.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn