Lidenskap for lykke | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
LIDENSKAP FOR LYKKE

En distinkt høylytt bulderelyd omfavner garasjeanlegget under show rommet på Billingstad. Lyden av 430 italienske hester som våkner til livet, kunne i all beskjedenhet vært beskrevet som selve definisjonen på lykke.

«Tenk om alle fikk startet morgenen sin slik. Det er umulig å ikke smile» - sier Peter Johansson

Som en ekte italiener fekter vår egen Maserati sjef entusiastisk med hendene, mens han ivrig forklarer hvordan det unike lydbildet er helt særegent for Maserati modellene.

«Det ligger så utrolig mye sanseinntrykk i lyd. For meg er det litt som å se en action film. Uten lyd mister den mye av følelsene som forsterke opplevelsen. Med Maserati blir man knyttet til bilen på en helt unik måte. Det handler ikke lenger kun om å komme seg fra A-B, men der imot den ekstra gode følelsen man sitter igjen med etter kjøreturen» - fortsetter Peter

For det er ingen tvil om at lidenskap må oppleves. Dette gjelder spesielt for våre italienske favoritter i Maserati. Mellom 10 – 15 februar avholdes i den anledning Maserati uke hos Autoxo Sport. Gjennom hele uken får du svært gode kampanjepriser på et utvalg modeller. Du kan spare opptil 300 000,- på enkelte lagerbiler. I lunsjtiden er du også velkommen til prøvekjøring av flere modeller.

PETER JOHANSSON

Maserati uke

Under Maserati uken får du svært gode kampanjepriser på et utvalg modeller. Du kan spare opptil 300 000,- på enkelte lagerbiler. 

Les mer

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn