Maserati Levante Vulcano | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
MASERATI LEVANTE VULCANO

Våre italienske favoritter slipper i disse dager en limitert utgave av Maserati Levante - Vulcano. Modellen har fått sitt helt spesielle designuttrykk gjennom fargen Grigio Lava Matt. Med en sort matt fremtoning, fremheves Maserati Levante sitt vakre ytre på en helt særegen måte.

På interiørsiden får modellen en sofistikert og elegant fargekombinasjon Med spesialdesignet Pieno Fiore Natural skinn og røde sømmer, tar Maserati enda et sted i perfeksjonen av design.
Med et begrenset opplag på 200 biler blir denne utgaven helt spesiell. I Norge kan vi glede oss over 2 tildelte eksemplarer.

Maserati Levante Vulcano

"Denne blir virkerlig vakker og eksklusiv. Med den nye fargen og flere andre unike designelementer, får modellen et helt eget særpreg. Det er utrolig gøy at vi har klart å få tak i 2 utgaver. Disse blir nok solgt fort, så her lønner det seg å være først ute. Vi forventer levering til Norge allerede rundt nyåret." - sier Jon Kristian

Maserati Levante Vulcano leveres med 2 ulike motoralternativer:
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 350HK og 500nm
- 3,0L V6 Twinturbo bensin med 430HK og 580nm

Ønsker du å utforske Maserati Levante sine unike valgmuligheter - ta kontakt med oss for spørsmål eller prøvekjøring.

13:53

Jon Kristian Schill

Sales / Brand Manager Maserati
Email
0047 990 73 100

15:28

Modellutvalg

Tridendens kraft må oppleves. Det er en helt egen unik følelse å sette seg inn i våre italienske venner. Med alt det beste fra italiensk ingeniørkunst, er dette merket som tilbyr komfort og kjøreegenskaper i øverste klasse.

15:30

Prøvekjør Maserati

Registrer deg for prøvekjøring hos oss. Vi kontakter deg for nærmere avtale.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn