Kimi seirer i USA | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Kimi seier i USA

113 løp, 2044 dager. Så lenge siden er det «Iceman» tok sin forrige seier i Formel 1. Legenden som i forrige uke fylte 39 år, fikk en etterlengtet smak av seier under gårsdagens forrykende utgave av det Amerikanske Grand Prix på Circuit of The Americas i Austin, Texas.

For å sitere den norske kommenteringen etter finnen passerte målstreken – «Nå står det norske folk i sofaene sine og heier på Kimi!». Det er ingen hemmelighet at den karakterfulle føreren har en stor fanskare her på berget. Spesielt givende er det å se at den rutinerte mannen vinne, når han i manges øyne har blitt satt opp å spille en hjelperytter-rolle for Sebastian Vettel i årets tittelkappløp.

Til neste år skal Kimi som kjent kjøre for teamet som startet hans Formel 1 karriere – Sauber. Å gå inn i avslutningsfasen av en storslått karriere hos Scuderia Ferrari med seier, sier mye om legendens profesjonalitet, motivasjon og lojalitet for Scuderia Ferrari. 

Prikken over i-en med gårsdagens seier, må være at det på dagen, er 11 år siden Kimi Raikkonen ble verdensmester med Scuderia Ferrari i 2007.

Herman Smidt

Marketing Coordinator
Email
0047 954 45 420

Ferrari modellutvalg

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. 

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn