Hva skal man si | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
HVA SKAL MAN SI

For en uforglemmelig langhelg vi fikk med nye og gamle bilvenner.

Vi er utrolige heldige som får lov til å ha med oss en så positiv og entusiastisk gjeng på tur. Dere er alle med å bidra til en sosial og inkluderende opplevelse, for liten og stor. Ekstra hyggelig er det selvfølgelig at flere av dere tar med familie, barn og nære venner.

Høydepunktene har vært mange gjennom langhelgen. Med 150 mennesker fordelt på over 80 biler (med enda flere hester), har alle fått testet sine kjøreferdigheter på isen. Det er ingen tvil, om at vi alle har blitt litt tryggere og flinkere til å håndtere de ville hestene på glattisen.

En spesiell takk til Per og Jeanette på Pers Hotell for deres gjestfrihet, samt gutta i Bilfoto som (med livet som innsats) foreviger de gode øyeblikkene.

I Autoxo ruller hjulene videre. Vår neste tur går til bilmessen i Geneve. Dette er et effektivt døgn med mye bilglede. Vi håper mange av dere har lyst til å bli med oss på denne turen.

Vi gleder oss til å se dere alle igjen

Ett Liv - Mange Biler
Ett Liv - Mange Opplevelser

15:48

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

16:01

Bilmessen i Geneve

07 - 08 mars 2019 (Geneve, Sveits)

Autoxo har den store glede av å invitere til årets utgave av GIMS. Bilmessen i Geneve er en av de aller viktigste utstillingene i verden. Bilprodusentene legger mye prestisje i messen og nyhetene  er vanligvis av det spektakulære slaget

For mer informasjon og påmelding

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn