Bilmessen i Geneve | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
KLART FOR ET DRØMMEDØGN

Førstkommende torsdag er det klart for et særdeles innholdsrikt døgn i Genève.  Autoxo gleder seg stort til vår tradisjonsrike tur til GIMS. Vi er rundt 40 personer og vil få en sosial og hyggelig tur med bilfrelste venner.

I år er det virkelig mange høydepunkter å se frem til. Ferrari og Maserati har begge spennende nyheter å vise frem på årets messe. 

Ferrari slapp torsdag denne uken sin F8 Tributo. 720 hestekrefter har funnet tilhold i Ferraris nyeste sportsmodell. Erstatteren til 488 GTB er her, nå 40 kilo lettere og proppfull av siste generasjons teknologi fra verdensmesterne i Italia. Den kraftigste V8 i Ferraris historie, arvet fra 488 Pista – motoren som har vunnet en rekke utmerkelser for å være klassens beste igjennom sin levetid. Bilens design, formet av Ferrari Styling Centre – symboliserer starten på et nytt designspråk som vil prege Ferrari i uoverskuelig fremtid.

Ferrari sitt området er ellers alltid fylt med flere høydepunkter. Maranellos store stolthet vil garantert få hjerte til å pumpe litt ekstra. 

For første gang vil vi hos Maserati bevitne Levante Trofeo. Med sine 590HK gjør den største Tridenten 0-100 på utrolige 3,9 sekunder. Modellen får en 3,8 twin-turbo V8 motor - bygget i perfekt harmoni med Maserati sin anerkjente Q4 Intelligent All-Wheel Drive System. Med en toppfart på 300km/t er bilen en av de absolutt raskeste i SUV klassen - noensinne. Levante Trofeo får dermed en av de kraftigste motorene noen gang plassert i en Maserati.

Maserati vil også vise frem hele 2019 rekken, hvor perfeksjonens evolusjon er tatt til nye høyder. 

Vi gleder oss til å oppleve de italienske hestene på nært hold i Genève. Gjennom dagen vil vi i tillegg oppdatere alle bilentusiaster som ikke har anledning til å være til stedet, med både bilde- og videoinnslag. Følg med på vår Facebookside.

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Eventkalender

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike. Bli med oss på nye eventyr i 2019

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn