Formula inn på eiersiden | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FORMULA INN PÅ EIERSIDEN

Det er med stor glede jeg kan informere om at det er enighet mellom eierne av Autoxo Sport og Formula Automobile i Danmark om å inngå et eiersamarbeid i Autoxo Sport.

Vi har hatt et svært godt samarbeid med Formula siden 2014, og det gleder oss at dette samarbeidet nå også blir formalisert på eiersiden. Formula har lang erfaring som Ferrari og Maserati forhandler i Danmark og har fra 2007 til i dag vokst seg frem til å bli en av de mest suksessrike forhandlerne i Europa.

Formula vil inneha 2/3 av aksjene i Autoxo Sport mens Treschow-Fritzøe vil eie 1/3.

Begge selskapene eies av bilentusiaster som er langsiktige i sine satsninger. Eierne av selskapene, Johnny Laursen fra Formula og Michael Stang Treschow, vil begge sitte i Autoxo Sport sitt styre og være med som aktive eiere. Det er full enighet om forretningsstrategien, noe som er en stor trygghet og inspirasjon for alle oss ansatte i Autoxo Sport.

Hensikten med samarbeidet er å ytterligere styrke Autoxo Sport sin eksisterende virksomhet i tillegg til å sikre en eksklusiv salgsrepresentasjon av Ferrari i det norske markedet som offisiell Ferrari forhandler.

Formula vi tilføre selskapet betydelige ressurser og kompetanse, og vi er overbevist om at dette samarbeidet vil bli godt merkbart og positivt for alle kunder og samarbeidspartnere. 

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn