Formula 1 2018 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Formula 1 sesongen 2018

03.06.18 av Thomas Kleven

Årets Formel 1 sirkus er for alvor i full gang. Team og førere har beveget seg fra det asiatiske kontinent, til Europa - hjertet og hjemmet til verdens mest glamorøse idrett. Våre helter i Ferrari har startet sesongen sterkt med å vinne åpningsløpet i Australia, etterfulgt av seier under flomlysene i Bahrain. Uflaks for førstefører Sebastian Vettel i Kina resulterte i tapte poeng, dog en pallplass for teamkamerat Kimi Raikkonen. Blandede resultater i de påfølgende løpene i Aserbajdsjan, Spaina og nå nylig Monaco - gjør at Ferrari i skrivende stund befinner seg på andre plass i poengsammendraget for konstruktører.

Fremover venter et snartur over til Canada, etterfulgt av retur til Frankrike (etter mange års fravær, med løp på Paul Ricard). Vi gleder oss selvsagt mest til å se favorittene våre på hjemmebane i slutten av august, når Ferrari dundrer rundt sirkusets raskeste bane – Monza.

Ferrari stiller sterkt i årets sesong med deres utfordrer i form av Ferrari SF71H bil (Scuderia Ferrari 71 år – Hybrid). En bil som har et hurtig løpstempo, samtidig som den er fornuftig på dekkslitasje sammenlignet med mange av sine konkurrenter. Flere analytikere har kommentert at svært lite skiller bilenes ytelse i toppsjiktet denne sesongen. Her er med andre ord ingenting opplagt, før siste runde flagges av i Abu Dhabi i slutten av november. Dette blir en spennende sesong å følge for alle oss Ferraristi!

14:00

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

21:29

FLERE NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn