Formula 1 2018 | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
Formula 1 sesongen 2018

03.06.18 av Thomas Kleven

Årets Formel 1 sirkus er for alvor i full gang. Team og førere har beveget seg fra det asiatiske kontinent, til Europa - hjertet og hjemmet til verdens mest glamorøse idrett. Våre helter i Ferrari har startet sesongen sterkt med å vinne åpningsløpet i Australia, etterfulgt av seier under flomlysene i Bahrain. Uflaks for førstefører Sebastian Vettel i Kina resulterte i tapte poeng, dog en pallplass for teamkamerat Kimi Raikkonen. Blandede resultater i de påfølgende løpene i Aserbajdsjan, Spaina og nå nylig Monaco - gjør at Ferrari i skrivende stund befinner seg på andre plass i poengsammendraget for konstruktører.

Fremover venter et snartur over til Canada, etterfulgt av retur til Frankrike (etter mange års fravær, med løp på Paul Ricard). Vi gleder oss selvsagt mest til å se favorittene våre på hjemmebane i slutten av august, når Ferrari dundrer rundt sirkusets raskeste bane – Monza.

Ferrari stiller sterkt i årets sesong med deres utfordrer i form av Ferrari SF71H bil (Scuderia Ferrari 71 år – Hybrid). En bil som har et hurtig løpstempo, samtidig som den er fornuftig på dekkslitasje sammenlignet med mange av sine konkurrenter. Flere analytikere har kommentert at svært lite skiller bilenes ytelse i toppsjiktet denne sesongen. Her er med andre ord ingenting opplagt, før siste runde flagges av i Abu Dhabi i slutten av november. Dette blir en spennende sesong å følge for alle oss Ferraristi!

Thomas Kleven

General Manager
Email
0047 970 33 100

FLERE NYHETER

Hold deg oppdatert på det som skjer rundt Autoxo Sport. Vær den første som får vite om alt fra Maserati og Ferrari.

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn