Ferrari Finali Mondiali | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
FERRARI FINALI MUNDIALI

24 - 27 oktober (Mugello, Italia)

Autoxo Sport har gleden av å invitere deg til verdensfinalen i Mugello, den 24 - 27 oktober. Gjennom to deilige dager, samler Ferrari hele sin familie til en aldri så liten fartsfest.

Helgen tar utgangspunkt i sesongavslutningen til Ferrari sin egen Club Challenge serie. Ferrari har de senere årene satset stort på denne serien og viser stolt frem hjertebarnet til alle sine gjester. I tillegg vil teamet fra årets Formel 1 være på plass, samt Ferrari sitt spektakulære XX- program.

Som tilskuer sitter vi på første rekke og har eksklusiv adgang til indre bane. Dette innebærer muligheten til å besøke pitlane, rusle grid walk og mye mye mer.

"En helt unik og fantastisk folkefest. Alle med passion for Ferrari bør få oppleve Ferrari Finali Mundiali. Det er en helg stappfull med helt høydepunkter." - sier Thomas Kleven

Pakken inneholder:
Flybillett
3 overnattinger
Finali Mondiali VIP Pass
Ferrari VIP Hospitality
Gallamiddag

Program: 
Detaljer kommer...

Pris: 19 900kr 

Gjør deg klar for en uforglemmelig opplevelse. Kontakt oss for mer informasjon og påmelding.

14:49

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

12:43

Om Ferrari

Som eneste butikk i Norge, forhandler Autoxo Sport ett av verdens mest eksklusive bilmerker – Ferrari. Våre italienske favoritter representerer drømmer og lidenskap. Autoxo Sport tilbyr både nye og brukte modeller. 

12:44

Eventkalender 2018

Autoxo Sport er til for deg. Vi lever og ånder for å skape de helt spesielle opplevelsene for alle våre venner. Enten det er realisering av drømmebilen eller drømmeturen, står vi klare for å ta deg videre inn til drømmenes rike.

Side bunn

Søkeresultater

/*Ferrari link menu item2*/ /*Ferrari link menu Mobile item2*/ Sidebunn