Arrivederci Stavanger | Autoxo Sport Hoveddel Side topp
ARRIVEDERCI STAVANGER

Stavanger viste seg fra en av sine aller vakreste sider, da solen fikk stråle om kapp med fem italienske skjønnheter. Med oss på lastebil ankom et solid utvalg modeller tidlig torsdag morgen. Foruten to splitter nye Ferrari Roma, hadde Ferrari F8 Tributo, Ferrari GTC4Lusso og Ferrari Portofino også funnet plass. Forutsetningene for en langhelg fylt med italiensk lidenskap lå så absolutt til stede.

 

Gjennom fire fartsfylte dager fikk 45 deltagere testkjøre Ferrari Roma og Ferrari F8 Tributo. Og ikke så overrasende satt smilene løst etter endt kjøretur rundt oljehovedstadens nydelige veier.

Ferrari Roma hadde sin aller første visningspremiere i Norge tilbake i mai, men det er ikke før nå at bilen har vært tilgjengelig for prøvekjøring i Stavanger. Forventningene var derfor store til den splitter nye modellen som garantert kommer til å bli en sterk konkurrent til de mer etablerte konkurrerende GT Cruiser-merkene.

Ferrari Roma i Norge

Ferrari Roma i Norge

Ferrari Roma i Norge

Den kritikerroste (International Engine of the Year Award 4 år på rad) V8-motoren på 620 hester leverte naturligvis over alle forventninger. Smaken av det gode liv fikk en ny betydning for de fleste av oss.

«Vi har gledet oss veldig til å besøke Stavanger igjen. Regionen er et satsningsområde for oss. Her er det åpenbart mye lidenskap og mottagelsen er alltid helt spesiell. Mange fikk kjenne på italiensk passione og entusiasmen og gleden var virkelig til å ta og føle på. Et absolutt høydepunkt for oss.» – Kristoffer Strømme

Ferrari Roma i Norge

En stor takk til alle deltagere, Eilert Smith Hotel, RE-NAA og andre involverte som bidro til å male Stavanger i de italienske farger. Vi sees snart igjen. 

Kristoffer Strømme

Marketing Manager
Email
0047 969 03 969

Side bunn

Søkeresultater

Sidebunn